| I |

Ο πρωθυπουργός οφείλει να λάβει θέση για την απαράδεκτη δήλωση του βουλευτή Μπάμπη Παπαδημητρίου

Στην σημερινή (7/6/2022) εκπομπή στο ΣΚΑΙ «Καλημέρα» ο προσκεκλημένος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπης Παπαδημητρίου απάντησε σε σχετική καταγγελία της Προέδρου της Ένωσης Βενζινοπωλών Αττικής κυρίας Μ. Ζάγκα περί παραεμπορίου καυσίμων και επίθεση με πυροβολισμούς σε συνάδελφους πρατηριούχους, εννοώντας βέβαια τον Πρόεδρο της ΠΟΠΕΚ κύριο ΘΕΜΗ ΚΙΟΥΡΤΖΗ, ότι δεν είναι δουλειά του κράτους να βρει το παραεμπόριο καυσίμων στα πρατήρια και είναι δουλειά των βενζινοπωλών, αναφέροντας χαρακτηριστικά «Θα στείλουμε δηλαδή δημοσίους υπαλλήλους και ελεγκτές να τα βάλουν με εκτελεστές; Να τους βρείτε εσείς».

Αν ο σκοπός του βουλευτή θα ήταν να εξοργίσει έναν ολόκληρο κλάδο, τα κατάφερε.

Αν ο σκοπός του βουλευτή θα ήταν να στρέψει την κοινωνία απέναντι στην απρεπή αλαζονεία, επιδεικτική απραξία και αδιαφορία του κράτους, επίσης τα κατάφερε.

Αν ο πολίτης υποπτευόταν ανοχή, έως και ευλογίες του κράτους στην παρανομία , μετά από αυτήν την απροκάλυπτη συμπεριφορά του κυρίου Παπαδημητρίου επιβεβαιώθηκε.

Ο κύριος Παπαδημητρίου ουσιαστικά δημοσίως λέει στους πολίτες ότι το κράτος και δη η Κυβέρνηση, που όπως είπε στηρίζει, δεν επεμβαίνει όπου υπάρχουν εγκληματικές πρακτικές.

Είναι έτσι κύριε Υπουργέ Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη;

Είναι έτσι κύριε Πρωθυπουργέ;

Κύριες αιτίες αυτής της παρακμιακής πορείας του κράτους δικαίου είναι αυτές οι πρακτικές που απαξιώνουν τα δικαιώματα του πολίτη και εκμηδενίζουν τις υποχρεώσεις του κράτους.

Εμείς έχουμε φωνή, ακεραιότητα και το σθένος με κόστος σφαίρες, απειλές, κίνδυνο της ζωής μας και καμία προστασία, να καταγγείλουμε και να καταδικάσουμε την παρανομία, που στοιχίζει στο κράτος , στην ελληνική οικονομία πολλές εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ ετησίως, ενώ η κοινωνία αιμορραγεί οικονομικά.

Εσείς έχετε το θράσος να καλείτε τους πολίτες να υποκαταστήσουν την εκτελεστική εξουσία, αλλά δεν έχετε το σθένος να πράξετε το καθήκον σας.

Επιτρέψτε λοιπόν την παρανομία και την κλοπή καυσίμων, που ζημιώνουν το κράτος και τους πολίτες, και εξοντώστε τους νόμιμους οικογενειάρχες πρατηριούχους που συνεισφέρουν στην οικονομία.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥΧΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Υ.Γ. Η φωνή μας και η δημοσίευση του παρόντος δελτίου τύπου θα αναδείξει πού εντοπίζεται η ελευθερία του λόγου

ADR ANT1 BP Brent covid-19 Fuel Pass interlock MOTOR OIL myData OPEC PLATTS Saudi Arabian Oil Company self-test SHELL TEXACO ΑΑΔΕ Αλβανία Αναφορά Ασμάτογλου Γιώργος Βουλή ΓΣΕΒΕΕ Γενική Συνέλευση Γεωργιάδης Άδωνις Διοικητικό Συμβούλιο ΕΚΟ ΕΛΠΕ ΕΝΒΕΘ ΕΣΠΑ ΕΦΚ Ενέργεια Επιστρεπτέα Προκαταβολή Επιτροπή Ανταγωνισμού ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΙΟΒΕ Κιουρτζής Θέμης Κρήτη Κύπρος Κώτσος Ευάγγελος ΜΑΜΙΔΑΚΗΣ Μακρυβέλιος Δημήτρης Μαυράκης Γιάννης Μαυράκης Χάρης Μελίδης Σπύρος Μεταφορικό Ισοδύναμο Ξυδάκης Ηρακλής ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ ΠΟΠΕΚ Παπαγεωργίου Νίκος Παπαδοπούλου Έλλη Παπαζήσης Γιάννης Ρωσία ΣΑΠΕΚ ΣΕΕΠΕ Σταυράκης Χρήστος Σταϊκούρας Χρήστος Σύστημα Εισροών - Εκροών Ταπρατζή Πολυξένη Τζαμπαζλής Γιώργος Τουρκία ΦΕΚ ΦΠΑ αδειοδότηση ανασφάλιστα ανταποδοτικά αντλίες απεργία αργό πετρέλαιο βενζίνη βυτιοφόρα δεξαμενή δηλώσεις επιδοτήσεις επικουρικό ηλεκτροκίνηση καύσιμα κλιματική αλλαγή λαθρεμπόριο μελέτες μητρώα νοθεία περιθώριο κέρδους πετρέλαιο θέρμανσης πετρέλαιο κίνησης πετρελαιοειδή πλαφόν πρατήρια πρόστιμα πρόσωπα συναντήσεις τέλη ταξινομήσεις τελωνείο υγραέριο υδρογόνο υπ. Ανάπτυξης φορτιστές φυσικό αέριο φόροι ωράριο
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥΧΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ
ΕΔΡΑ:
Διεύθυνση: Αρχιμήδους 29
Ηράκλειο Κρήτης, 71306
ΤΗΛ: 2810 220885
FAX: 2810 220881
EMAIL: popek@popek.gr
Χάρτης πρατηρίων καυσίμων

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥΧΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ  ©  All rights reserved - Powered by Avatar

error: Content is protected !!