Skip to main content
| I |

“Η Alexa μπορεί τώρα να πληρώσει για βενζίνη σε περισσότερους από 11.500 σταθμούς Exxon και Mobil”.

Η Alexa μπορεί τώρα να πληρώσει για βενζίνη σε περισσότερους από 11.500  σταθμούς Exxon και Mobil

Η Amazon, η ExxonMobil και ο παγκόσμιος πάροχος πληρωμών Fiserv, συνεργάστηκαν για να προσφέρουν τη δυνατότητα πληρωμής για βενζίνη με φωνητική εντολή.

Όπως αναφέρει το Business Wire, η νέα λειτουργία εκμεταλλεύεται τα οχήματα και τα gadget οχημάτων που έχουν ενεργοποιήσει τη δυνατότητα Alexa ή απλά χρησιμοποιώντας την εφαρμογή της Alexa σε smartphone. Πάνω από 11.500 βενζινάδικα Exxon και Mobil στις ΗΠΑ υποστηρίζουν το χαρακτηριστικό, το οποίο επιτρέπει στους οδηγούς να πληρώνουν για τα καύσιμα όταν χρησιμοποιούν την αντλία βενζίνης. Η Alexa θα ενεργοποιεί την αντλία αφού επιβεβαιώσει τη θέση του σταθμού και τον αριθμό της αντλίας. Η πληρωμή θα γίνεται αυτόματα, οπότε δεν θα χρειάζεται να πάτε στο ταμείο ή να χρησιμοποιήσετε την κάρτα σας για να πληρώσετε.

Η Alexa μπορεί τώρα να πληρώσει για βενζίνη σε περισσότερους από 11.500  σταθμούς Exxon και Mobil

«Η αλλαγή των προσδοκιών των καταναλωτών και η πανδημία του COVID-19 επιταχύνουν τη ζήτηση για ανέπαφες πληρωμές », δήλωσε ο Devin McGranahan, ανώτερος πρόεδρος του ομίλου, Global Business Solutions στο Fiserv.” Οι έξυπνες συσκευές που ενεργοποιούνται με τη φωνή, διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στο να επιτρέπουν στους χρήστες να πραγματοποιούν αγορές με ταχύτητα, ευκολία και άνεση.”

Η Amazon έχει συνοψίσει τη συγκεκριμένη διαδικασία πληρωμής χρησιμοποιώντας τις φράσεις “say, pay, be on your way” και σίγουρα θα αποδειχθεί πολύ χρήσιμη λόγω του πόσο γρήγορα και βολικά υπόσχεται να είναι για τους οδηγούς.

Λειτουργεί με Echo Auto, Echo Buds, οχήματα με ενσωματωμένη τη λειτουργία της Alexa και third-party συσκευές οχημάτων με την Alexa, όπως το Garmin DriveSmart Sat Nav ή το NextBase 522GW Dash Cam. Η πληρωμή θα ληφθεί από οποιαδήποτε κάρτα έχετε ορίσει ως επιλογή πληρωμής του λογαριασμού σας στο Amazon, ωστόσο, εάν χρειάζεστε απόδειξη, τότε θα πρέπει να ρωτήσετε το ταμείο του σταθμού. Και αν αναρωτιέστε πού βρίσκονται τα τοπικά βενζινάδικα Exxon ή Mobil, η εταιρεία προσφέρει έναν χάρτη τοποθεσιών στον ιστότοπό της.

ΠΗΓΗ: pcmag.com

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!