Skip to main content
| I |

“Το Καζακστάν εκπληρώνει τις υποχρεώσεις του βάσει της συμφωνίας του ΟΠΕΚ +”.

Kazakhstan fulfills its obligations under the OPEC + agreement

NUR-SULTAN, Καζακστάν – Η μέση ημερήσια παραγωγή πετρελαίου στο Καζακστάν τον Ιούλιο ανήλθε σε 1,313 εκατομμύρια βαρέλια ημερησίως ή το 101% των υποχρεώσεων της χώρας να μειώσει την παραγωγή πετρελαίου βάσει της συμφωνίας ΟΠΕΚ +, δήλωσε το υπουργείο Ενέργειας του Καζακστάν στις 5 Αυγούστου, επικαλούμενο προκαταρκτικά στοιχεία.

Σύμφωνα με τη συμφωνία του ΟΠΕΚ +, οι υποχρεώσεις του Καζακστάν για μείωση της παραγωγής πετρελαίου τον Ιούλιο του 2020 ανέρχονται σε 1,319 εκατομμύρια βαρέλια την ημέρα.

Τα στοιχεία σχετικά με την εκπλήρωση των υποχρεώσεων της Συμφωνίας από το Καζακστάν μεταφέρθηκαν στη γραμματεία του ΟΠΕΚ +, ανέφερε το υπουργείο.

«Χάρη στη συμμετοχή στη συναλλαγή, όλοι οι παράγοντες της αγοράς έφτασαν σε μια ελεγχόμενη και ομαλή μείωση της παραγωγής πετρελαίου, η οποία με τη σειρά της είχε θετικό αντίκτυπο στην παγκόσμια βιομηχανία πετρελαίου», δήλωσε το Υπουργείο Ενέργειας του Καζακστάν.

Τον Απρίλιο, το Καζακστάν προσχώρησε στις νέες υποχρεώσεις βάσει της συμφωνίας μεταξύ των χωρών-μελών του ΟΠΕΚ + να μειώσουν συλλογικά την παραγωγή πετρελαίου κατά 9,7 εκατομμύρια βαρέλια ημερησίως τον Μάιο-Ιούλιο του 2020. Η συμμετοχή στη συμφωνία του ΟΠΕΚ + αποσκοπεί επίσης στην αποκατάσταση του ισοζυγίου προσφοράς και ζήτησης. ως τιμές πετρελαίου. Προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος υπερβολικής αποθήκευσης πετρελαίου σε εγκαταστάσεις αποθήκευσης, το Υπουργείο Ενέργειας του Καζακστάν αποφάσισε να περιορίσει την παραγωγή σε μεσαία, μεγάλα και γιγαντιαία πεδία, ανέφερε το υπουργείο, προσθέτοντας ότι μια δίκαιη κατανομή υποχρεώσεων για μείωση της παραγωγής πετρελαίου για όλους τους τύπους πεδίων ήταν υπό την προϋπόθεση.

ΠΗΓΗ: neweurope.eu

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!