Skip to main content
| I |

“Η BP υπογράφει νέα συμφωνία προμήθειας φυσικού αερίου με τη Foran Energy”.

What BP's hybrid bond sale means for shareholders

Η βρετανική υπεραγορά υπέγραψε μια νέα συμφωνία προμήθειας φυσικού αερίου στην επαρχία Γκουανγκντόνγκ της Κίνας, παρόμοια με μια συμφωνία που ανακοινώθηκε στις αρχές Ιουλίου.

Η εταιρεία υπέγραψε συμφωνία με την κινεζική εταιρεία κοινής ωφέλειας Foran Energy, πρώην Foshan Gas, για την προμήθεια 300.000 τόνων ετησίως. Ο όγκος θα επαναπροσδιοριστεί και θα αποσταλεί μέσω αγωγού σε πελάτες, η Kallanish Energy μαθαίνει από την BP.

Οι παραδόσεις πρόκειται να ξεκινήσουν την 1η Ιανουαρίου 2021 και διαρκούν δύο χρόνια. Το υγροποιημένο φυσικό αέριο θα παραληφθεί και θα επαναπροσδιοριστεί μέσω του τερματικού σταθμού LNG Guangdong Dapeng στη νότια Κίνα, όπου η BP κατέχει μερίδιο 30%.  

Οι εταιρείες είναι συνεργάτες στην εγκατάσταση, η οποία ήταν ο πρώτος τερματικός σταθμός λήψης ΥΦΑ της Κίνας.

«Πρόκειται για ένα καινοτόμο μοντέλο που ενσωματώνει πόρους φυσικού αερίου, μεταφορά και εμπορία στις αγορές της Κίνας», δήλωσε η BP σε δήλωσή της.

Στις 9 Ιουλίου, η BP ανακοίνωσε την ίδια ακριβώς συμφωνία με τον όμιλο ENN, και τον Απρίλιο, η Foran Energy ανακοίνωσε μια συμφωνία 600.000 τόνων ετησίως με την BP.

Σύμφωνα με τη Στατιστική Επισκόπηση της Παγκόσμιας Ενέργειας της BP το 2020, η παγκόσμια κατανάλωση φυσικού αερίου αυξήθηκε κατά 2% το 2019, με αύξηση των εξαγωγών ΥΦΑ κατά 54 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα (Bcm). Η ισχυρή ανάπτυξη ενισχύθηκε από την Κίνα, όπου οι εισαγωγές ΥΦΑ της χώρας αυξήθηκαν κατά 11,3 Bcm, καθιστώντας την τη μεγαλύτερη αύξηση σε μία μόνο χώρα.

ΠΗΓΗ: kallanishenergy.com

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!