Skip to main content
| I |

“Τα πρώτα δίκτυα υδρογόνου της Μαλαισίας κάνουν το ντεμπούτο τους”.

 

 

 

KUCHING:  Τα πρώτα λεωφορεία υδρογόνου της Μαλαισίας πραγματοποίησαν την εμφάνισή τους στους δρόμους της πόλης σήμερα, αλλά χωρίς επιβάτες, καθώς βρίσκονται σε δοκιμαστική περίοδο μέχρι τις 14 Αυγούστου.

Με το κόκκινο και το λευκό χρώμα τους και με τις λέξεις «Zero Emission» και «Hydrogen Bus» επικεντρωμένα σε αυτά, τα τρία λεωφορεία ήταν εύκολο να εντοπιστούν στους δρόμους και επέστησαν μεγάλη προσοχή.

Τα δρομολόγια που καλύπτει η δοκιμαστική περίοδος είναι το Kuching Waterfront στην παραλία Damai στο Santubong, ο Jalan Tun Abdul Rahman Yaakub στο Medan Niaga Kubah Ria, ο Jalan Abell, ο Jalan Padungan, ο Jalan Sentral Timur, ο Jalan Tun Haji Openg, ο Jalan Satok, ο Jalan Kulas, Muda Hashim και Jalan Datuk Ajibah Abol.

Η SAR (SAR) ανακοίνωσε χθες ότι η Υπηρεσία Οδικών Μεταφορών (RTD) και η Επιτροπή Αδειοδότησης Εμπορικών Οχημάτων (CVLB) είχαν δώσει την έγκρισή τους για την ανάθεση της υπηρεσίας εδώ.

Ο γενικός διευθυντής της SEDC, Abdul Hadi Datuk Abdul Kadir, δήλωσε σε δελτίο Τύπου ότι τα λεωφορεία δεν θα μεταφέρουν τους επιβάτες κατά τη δοκιμαστική περίοδο επειδή χρειάζονται να παρακολουθούν τις επιδόσεις τους και να αντιμετωπίζουν τυχόν προβλήματα ανεφοδιασμού που θα μπορούσαν να προκύψουν λόγω παραγόντων όπως ο καιρός και έντονη οδική κυκλοφορία.

Η δοκιμή θα παρακολουθείται στενά από αξιωματούχους της SEDC και από μηχανικούς της Sarawak Energy Berhad (SEB), της Foshan Feichi Automobile Manufacturing Co Ltd της Κίνας και της Linde Hydrogen FuelTech.

Ο Αμπντουλ Χαδί πρόσθεσε ότι η δοκιμαστική δοκιμή θα έλεγχε τα λεωφορεία για το επίπεδο κατανάλωσης καυσίμου υδρογόνου, για να καθορίσει τη χωρητικότητα πλήρωσης και τη βελτιστοποίηση της λειτουργίας του εργοστασίου υδρογόνου.

Τα λεωφορεία υδρογόνου αντιμετωπίστηκαν με σκεπτικισμό και επικρίσεις όταν προτάθηκε πέρυσι από τον αρχηγό υπουργό Datuk Patinggi Abang Johari Tun Openg.

Ωστόσο, ο Abang Johari ήταν πεπεισμένος ότι τα λεωφορεία θα ήταν ευεργετικά για την πόλη καθώς είναι φθηνότερα για να λειτουργούν και πιο φιλικά προς το περιβάλλον.

– Βόρνεο Δημοσίευση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!