Skip to main content
| I |

16:54 “Σταθμούς υδρογόνου που θα ανοίξουν στο Βέλγιο και τις Κάτω Χώρες”.

 

Σε επέκταση του μεγάλου σταθμού ανεφοδιασμού με υδρογόνο που θα εγκατασταθεί στη Χάγη, μια συνεργασία μεταξύ της Resato International και της Shell Kerkhof & Zn., Ένας δεύτερος μεγάλος σταθμός ανεφοδιασμού με υδρογόνο θα εγκατασταθεί στο Βέλγιο από την Resato International. Ένα επόμενο βήμα στην πραγματοποίηση της οικονομίας του υδρογόνου και ενός πιο πράσινου μέλλοντος.

Ο λεγόμενος γεμάτος σταθμός H2Refuel (FSS) είναι σχεδιασμένος ως δημόσιο σταθμό ανεφοδιασμού μεγάλων υδρογονανθράκων για την συνεχώς αναπτυσσόμενη αγορά κινητικότητας υδρογόνου. Με μια τυπική χωρητικότητα 480 kg / ημέρα, η οποία είναι ήδη διαθέσιμη σε χαμηλή πίεση παροχής, ο σχεδιασμός ανήκει στην κορυφαία σειρά εμπορικά διαθέσιμων σταθμών ανεφοδιασμού υδρογόνου παγκοσμίως. Η επαρκώς ενοποιημένη χωρητικότητα του ρυθμιστή καθιστά δυνατή την ανατροφοδότηση τριών αυτοκινήτων από πίσω προς τα πίσω (άδεια δεξαμενή).

Με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στην τεχνολογία υψηλής πίεσης, η Resato κατανοεί τις προκλήσεις της πίεσης του υδρογόνου. Ως ολλανδός εμπειρογνώμονας υψηλής πίεσης, χρησιμοποιούμε τις γνώσεις μας για τη δημιουργία βιώσιμων, ασφαλών και αποτελεσματικών λύσεων για εφαρμογές υδρογόνου », λέει ο Rob Castien. Με ένα δεύτερο μεγάλο σταθμό ανεφοδιασμού υδρογόνου ολλανδικής προέλευσης, στέλνουμε ένα ισχυρό μήνυμα για να συνειδητοποιήσουμε μαζί την οικονομία υδρογόνου!

Τρίτος σταθμός υδρογόνου στην Ολλανδία

Σύμφωνα με μια έκθεση από το http://brintbiler.dk/ , θα υπάρχει ένας νέος σταθμός υδρογόνου στις Κάτω Χώρες μέχρι τον Απρίλιο του 2019. Αυτός ο σταθμός θα είναι ο τρίτος σταθμός υδρογόνου στις Κάτω Χώρες, αλλά θα είναι ο πρώτος που θα είναι ενσωματωμένο ως μέρος ενός κανονικού σταθμού.

“Ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου βενζίνης, Jan Paul Kerkhof, λέει στα ολλανδικά μέσα:” Είναι μια τεράστια επένδυση, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι τα αυτοκίνητα υδρογόνου είναι το μέλλον “.

Η ίδρυση του σταθμού υποστηρίζεται από διάφορες ολλανδικές αρχές και εταίρους, όπως το Stedin και το Resato, και το ευρωπαϊκό έργο Hydrogen Mobility Europe. “

Πηγή: Resato και brintbiler.dk

error: Content is protected !!