Skip to main content
| I |

11:40 “Η BP ανοίγει τον πρώτο σύγχρονο πρατήριο στην Κίνα”.

 Η BP, μέσω της νέας συνεργασίας με την Dongming Petrochemical, έχει ανοίξει τον πρώτο της σταθμό στο Shandong της Κίνας.

Νέος σταθμός BP στο Shandong της Κίνας.

Το νέο κατάστημα είναι το πρώτο στην Κίνα που αντικατοπτρίζει τη νέα εμφάνιση και αισθητική της BP και σηματοδοτεί την έναρξη του σχεδίου της για την προσθήκη 1.000 νέων τοποθεσιών στην Κίνα τα επόμενα πέντε χρόνια.

Άνοιξε στην περιοχή Huaiyin της πόλης Jinan, ο σταθμός διαθέτει μια νέα εμπειρία ανεφοδιασμού με τα τελικά καύσιμα της BP. Ο νέος ιστότοπος θα προσφέρεται στο αυτοκίνητο Wild Bean Coffee παραγγελθέντα στο αυτοκίνητο, δωρεάν WIFI και όλα τα οφέλη που συνδέονται με ένα πρόγραμμα αφοσίωσης πολλών εταίρων με το China Resources Networks (CRT), το οποίο καλύπτει πάνω από 6.000 έμποροι σε όλη τη χώρα.

“Θέλουμε να προσφέρουμε στους Κινέζους πελάτες μας μια φιλική και φιλόξενη εμπειρία”, δήλωσε η Hanna Hofer, πρόεδρος της BP China Retail. “Σε αυτό το site, δοκιμάζουμε μια νέα προσφορά σχεδιασμού και υπηρεσιών, αντανακλώντας τη μοναδικότητα του ταχέως μεταβαλλόμενου περιβάλλοντος λιανικής και των αναγκών των πελατών στην Κίνα”.

Αυτή η νέα θέση θα είναι ο πρώτος χώρος λιανικής πώλησης της BP στην Κίνα που προσφέρει γρήγορη χρέωση για τα ηλεκτρικά οχήματα και συμμετέχει στο πρόγραμμα BP Target Neutral για να προσφέρει μια ουδέτερη από άνθρακα λειτουργία.

“Η Κίνα είναι μια σημαντική αγορά στην αναπτυξιακή στρατηγική μας. Αυτός είναι ο πρώτος δικτυακός τόπος της BP με την πλήρη προσφορά μας, αποδεικνύοντας τη συνεχή πρόθεσή μας να παρέχουμε λύσεις χρέωσης, καύσιμα και υψηλής ποιότητας λιανική προσφορά στους καταναλωτές μας “, δήλωσε ο Tufan Erginbilgic, διευθύνων σύμβουλος της BP Downstream.

Η BP αυτή τη στιγμή συνεργάζεται με την China National Petroleum Corporation (CNPC) και την China Petroleum & Chemical Corporation (Sinopec) για να λειτουργήσει πάνω από 740 εμπορικούς σταθμούς διπλού εμπορικού σήματος στις επαρχίες Guangdong και Zhejiang αντίστοιχα.

Η BP σχεδιάζει να προσθέσει 1.000 καταστήματα λιανικής πώλησης στην Κίνα τα επόμενα πέντε χρόνια.

ΠΟΠΕΚ  /  POPEK.GR 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!