Skip to main content
| I |

16:00 “Η Total συνεχίζει να αναπτύσσεται στο δίκτυο υδρογόνου”.

 

  • 20 σταθμοί υδρογόνου στη Γερμανία 
  • 7 ακόμη προγραμματισμένα για το 2019

Η επέκταση και ο εκσυγχρονισμός του δικτύου πρατηρίων καυσίμων ήταν και πάλι στο επίκεντρο της TOTAL Deutschland GmbH το 2018.

Κατά τη διάρκεια του έτους, η εταιρεία ήταν σε θέση να ενσωματώσει 29 σταθμούς ανεφοδιασμού στους περίπου 1.200 σταθμούς της.

Η ελκυστικότητα των υφιστάμενων τοποθεσιών αυξήθηκε περαιτέρω. Περίπου 500 σταθμοί έχουν πλέον μετατραπεί στον νέο και ενεργειακά αποδοτικό σχεδιασμό του σταθμού ανεφοδιασμού. Το 2019, η πορεία ανάπτυξης πρέπει να συνεχιστεί με παρόμοιο ρυθμό.

Το TOTAL συνεχίζει να επικεντρώνεται επίσης στην ανάπτυξη εναλλακτικών καυσίμων. Η εταιρεία ήταν η πρώτη με ομοσπονδιακή επιδότηση για τους σταθμούς φόρτισης των 150 κιλοβάτ, τους οποίους επένδυσε το 2019 στην κατασκευή δώδεκα από αυτούς τους ηλεκτρικούς σταθμούς φόρτισης.

Στον τομέα της κινητικότητας του υδρογόνου, η TOTAL κατέχει ηγετική θέση στη Γερμανία με συνολικά 20 σταθμούς H2. Επτά ακόμη είναι ήδη υπό κατασκευή και προγραμματίζονται ως μέρος της κοινής επιχείρησης H2 Mobility και πρόκειται να ανοίξουν το 2019.

ΠΟΠΕΚ  /  POPEK.GR

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!