Skip to main content
| I |

14:14 “Η Hyundai NEXO, πρώτο όχημα με κυψέλη καυσίμου υδρογόνου καταχωρημένο στην Ισπανία, επανακυκλοφορεί στο σταθμό υδρογόνου Ajusa”.

 Î— Hyundai NEXO, πρώτο όχημα με κυψέλη καυσίμου υδρογόνου καταχωρημένο στην Ισπανία, επανακυκλοφορεί στο σταθμό υδρογόνου Ajusa

  • Ο υδροηλεκτρικός σταθμός Don Quixote “είναι ένας από τους πέντε σταθμούς υδρογόνου που υπάρχουν σήμερα στην Ισπανία και βρίσκεται στο Albacete.

Το πρώτο όχημα υδρογόνου που έχει ταξινομηθεί στην Ισπανία, η Hyundai NEXO, ανεφοδιάστηκε στο σταθμό υδρογόνου “Don Quixote Hydrogen Station”, στην Ajusa Hydrogen Technologies. 

Το Hyundai NEXO είναι το δεύτερο όχημα κυψελών καυσίμου που παράγεται στη μάζα από αυτό το εμπορικό σήμα. Ένα 100% οικολογικό όχημα, το οποίο τροφοδοτεί με υδρογόνο και το οποίο βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των αυτοκινήτων που κινούνται με εναλλακτικές μορφές ενέργειας.

Ο «σταθμός υδρογόνου Don Quixote» είναι ένας από τους πέντε σταθμούς υδρογόνου που σήμερα βρίσκονται στην Ισπανία και έχει έκταση 2.000 τ.μ. και βρίσκεται στην επαρχία Αλμπαθέτε στο επιχειρηματικό πάρκο Ajusa. Αποτελείται από μονάδα παραγωγής υδρογόνου, σύστημα αποθήκευσης και διανομέα ταχείας πλήρωσης με συστήματα ασφαλείας και απαραίτητους ελέγχους.

Το νέο Hyundai NEXO και το όχημα που αναπτύχθηκε από την Ajusa Hydrogen Technologies («Don Quixote Car») πραγματοποίησαν επίσης μια περιήγηση στις εγκαταστάσεις του Business Park για να δείξουν τις επιδόσεις και την αποτελεσματικότητά του. Ο τεχνικός διευθυντής της Hyundai, Juan Pedro García, δήλωσε ότι “τα οχήματα υδρογόνου είναι επαναφορτιζόμενα σε λιγότερο από πέντε λεπτά”.

Η Hyundai NEXO αποτελεί παράδειγμα του μέλλοντος της αυτοκινητοβιομηχανίας. Αυτό το αυτοκίνητο με μηδενικές εκπομπές, διαθέτει έναν ισχυρό κινητήρα που σέβεται το περιβάλλον, φτάνοντας σε αυτονομία 666 χλμ. Στον αυτοκινητόδρομο και 800 χλμ. Στην πόλη. Ο διευθυντής της Ajusa Hydrogen Technologies José Manuel Gregorio ανέφερε ότι η κυκλοφορία στην αγορά υδρογονοκίνητων οχημάτων όπως η Hyundai Nexo είναι “μια μεγάλη ώθηση για την κοινωνία να συνειδητοποιήσει ότι το μέλλον του τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας περνάει από τις εναλλακτικές μορφές ενέργειας” .

Οχήματα όπως το αυτοκίνητο “Don Quixote Car” που αναπτύχθηκε από την Ajusa Hydrogen Technologies, έχουν αποθέματα υδρογόνου 350 bar, 200 km. της αυτονομίας και φτάνει ταχύτητα 40 km / h. Επί του παρόντος, υπερβαίνει τα 100.000 χλμ. και 3.400 ώρες οδήγησης.

Πηγή : Ajusa

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!