Skip to main content
| I |

11:28 “Η κυβέρνηση της Κορέας θα υποστηρίξει την εκκίνηση από 4.000 οχήματα υδρογόνου το επόμενο έτος”.

 Î— κυβέρνηση της Κορέας θα υποστηρίξει την εκκίνηση από 4.000 οχήματα υδρογόνου το επόμενο έτος

Σεούλ, Κορέα – Το Υπουργείο Εμπορίου, Βιομηχανίας και Ενέργειας ανακοίνωσε ότι ο υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Ενέργειας Σουνγκ Γιούνμο παρακολούθησε την πρωτοποριακή τελετή για μια νέα μονάδα στοίβας κυψελών καυσίμων στο εργοστάσιο της Hyundai Mobis στο Chungju στις 11 Δεκεμβρίου.

Οι στοίβες κυψελών καυσίμου είναι βασικά συστατικά που αποτελούν περισσότερο από το ήμισυ του κόστους για την κατασκευή οχήματος υδρογόνου. Το εργοστάσιο στοίβας κυψελών καυσίμου της Hyundai Mobis μπορεί να παράγει περίπου 3.000 στοίβες ετησίως. Με το νέο εργοστάσιο ο ετήσιος όγκος παραγωγής αναμένεται να αυξηθεί σε 40.000 μονάδες έως το 2022. Η προσπάθεια αυτή θα συμβάλει στη μείωση του κόστους των οχημάτων υδρογόνου και θα βοηθήσει τη χώρα να γίνει ένας από τους ηγέτες στον κόσμο των κυψελών καυσίμου.

Κατά την ομιλία του στην τελετή, ο υπουργός Sung δήλωσε ότι η κυβέρνηση θα στηρίξει ενεργά τη βιομηχανία για να συνεχίσει τη δυναμική της ανάπτυξης με σκοπό να θέσει 4.000 αυτοκίνητα υδρογόνου στο δρόμο τον επόμενο χρόνο και να εγκαταστήσει 310 σταθμούς καυσίμων σε ολόκληρη τη χώρα μέχρι το 2022. Η κορεατική κυβέρνηση θα προωθήσει επίσης δραστηριότητες έρευνας και ανάπτυξης για οχήματα υδρογόνου και συστήματα χρέωσης υδρογόνου.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν αρκετοί κυβερνητικοί αξιωματούχοι και στελέχη της αυτοκινητοβιομηχανίας, μεταξύ των οποίων ο Διοικητής της επαρχίας του Βόρειου Χουνγκτσόνγκ Lee Si-jong, ο Δήμαρχος Chungju City Cho Gil-hyung και ο Chung Eui-sun, αντιπρόεδρος της Hyundai Motor Group.

ΠΟΠΕΚ  /  POPEK.GR

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!