Skip to main content
| I |

12:52 “Νέος σταθμός ανεφοδιασμού υδρογόνου ανοίγει στη Γερμανία”.

Νέος σταθμός ανεφοδιασμού υδρογόνου ανοίγει στη Γερμανία

H2 Mobility Deutschland και οι μέτοχοί της Η Shell και η Air Liquide άνοιξαν από κοινού τον πρώτο σταθμό ανεφοδιασμού υδρογόνου στην περιοχή Kassel – τον πέμπτο στην πολιτεία της Έσσης.

 

Με το σταθμό ανεφοδιασμού της Shell SVG Autohof Lohfelden, οι εταίροι κάνουν ένα ακόμα βήμα προς ένα ολοκληρωμένο δίκτυο παροχής H2 στη Γερμανία.

Ο σταθμός εξυπηρέτησης βρίσκεται ακριβώς στην οδό Kassel-Mitte των ομοσπονδιακών αυτοκινητοδρόμων 7 και 49 και κοντά στους αυτοκινητόδρομους 44 και 38.

“Η Γερμανία είναι στο δρόμο να γίνει πρωτοπόρος όταν πρόκειται για ηλεκτρομαγνητική χρήση με υδρογόνο. Σήμερα κατασκευάζουμε τη ραχοκοκαλιά της υποδομής υδρογόνου με τους πρώτους 100 σταθμούς ανεφοδιασμού μέχρι το 2019 “, δήλωσε ο Nikolas Iwan, διευθύνων σύμβουλος της H2 Mobility Deutschland GmbH.

Ο κύριος και ο χειριστής του νέου σταθμού ανεφοδιασμού H2 είναι η κοινοπραξία H2 Mobility, η οποία δημιουργεί υποδομή υδρογόνου στη Γερμανία. Το Shell SVG Autohof ανήκει στο SVG Hessen. Η τεχνολογία σταθμού ανεφοδιασμού προέρχεται από την εταιρεία αερίου και τεχνολογίας Air Liquide.

Η διευκόλυνση ύψους 1,4 εκατομμυρίων ευρώ υποστηρίζεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο Διευρωπαϊκό Δίκτυο Μεταφορών (TEN-T CEF), στο έργο “Σύνδεση σταθμών ανεφοδιασμού υδρογόνου” (COHRS).

 

POPEK.GR

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!