Skip to main content
| I | ,

Ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση της Π.Ο.Π.Ε.Κ στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023 η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (Π.Ο.Π.Ε.Κ.), παρουσία μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΠΕΚ. και της  ΕΝ.ΒΕ.Θ. Θέμης Κιουρτζής, ο Α΄ Αντιπρόεδρος Ηρακλής Ξυδάκης, ο  Β΄ Αντιπρόεδρος Νίκος Παπαγεωργίου, ο Γεν. Γραμματέας Γιάννης Μαυράκης, ο Αναπλ. Γεν. Γραμματέας Αλέξανδρος Μελίδης, ο Ταμίας Μανώλης Μαυράκης, τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΟΠΕΚ, Γιώργος Τσαμπαζλής και Χρήστος Σταυράκης, εκπρόσωποι της Π.Ο.Π.Ε.Κ, όπως οι κ.κ. Γεράσιμος Ηλιάδης και Νίκος Αναστασιάδης, αλλά και πολλοί συνάδερφοι πρατηριούχοι ανά την Ελλάδα, από Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Κρήτη, Κομοτηνή, Ξάνθη, Χαλκιδική, Κιλκίς, Καρδίτσα και Λάρισα.

Μας τίμησε με την παρουσία του και ο κύριος Αθανάσιος Σκορδάς από την εταιρεία THESIS ENGINEERING Σύμβουλοι Μηχανικοί. Τους ευχαριστούμε όλους ιδιαιτέρως.

Έγινε πλήρη αναφορά των καίριων θεμάτων που απασχολούν τον κλάδο των βενζινοπωλών, της δράσης της Ομοσπονδίας, τέθηκαν ερωτήματα των πρατηριούχων στα μέλη του Δ.Σ της ΠΟΠΕΚ επίσης έγινε ενημέρωση από τον φοροτεχνικό της Ένωσης Βενζινοπωλών Θεσσαλονίκης Κυριάκο Κεφαλά για τα τρέχοντα φορολογικά θέματα όπως myData , σύνδεση Pos με ταμειακές, φορολογικοί μηχανισμοί κ.λπ. 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!