Skip to main content
| I | , ,

Επίθεση από ενόπλους σε βενζινάδικο στον Ασπρόπυργο (video ντοκουμέντο)

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία μετά από επίθεση σε βενζινάδικο στον Ασπρόπυργο τα ξημερώματα του Σαββάτου. Τέσσερα άτομα με Καλάσνικοφ απείλησαν τον φύλακα και στη συνέχεια έκαψαν δύο φορτηγά ψυγεία, που βρίσκονταν σε χώρο στάθμευσης, στην οδό Μεγαρίδος, δίπλα στο βενζινάδικο.

Στο τόπο της επίθεσης έφτασαν άντρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς υπήρχαν ενδείξεις ότι για τον εμπρησμό χρησιμοποιήθηκαν εκρηκτικοί μηχανισμοί.

Η ΕΛΑΣ διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών και εξετάζει εάν η συγκεκριμένη επίθεση συνδέεται με ανθρώπους της νύχτας. Κάτι που θεωρείται και το πιθανότερο σενάριο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, το βενζινάδικο στον Ασπρόπυργο ανήκει στον γιο μεγάλου ονόματος της νύχτας, ο οποίος είχε δολοφονηθεί το 2022.

Οι Αρχές δεν αποκλείουν η επίθεση στο βενζινάδικο να συνδέεται με τη διπλή μαφιόζικη εκτέλεση στον Κορυδαλλό. Σημειώνεται εξάλλου ότι τα δύο θύματα της δολοφονίας στον Κορυδαλλό, στο παρελθόν ήταν στην ομάδα του «νονού» της νύχτας που δολοφονήθηκε το 2022.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!