Skip to main content
| Notaka |

“Επίδομα θέρμανσης πληρωμή: Αυτή είναι η παράταση στην προμήθεια πετρελαίου για τους δικαιούχους”.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ

 

Επίδομα θέρμανσης πληρωμή: Σύμφωνα με τον ΥΠΟΙΚ Χρ. Σταϊκούρα δίνεται παράταση στην προμήθεια πετρελαίου σε όσους κατέθεσαν αίτηση μέχρι 20/12/2019 και είναι δικαιούχοι.

Επίδομα θέρμανσης πληρωμή: Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Παρασκευής από τον Ant1, παράταση ενός μηνός στην προμήθεια πετρελαίου και συγκεκριμένα μέχρι 31 Ιανουαρίου 20202 δίνεται σε όσους κατέθεσαν την σχετική αίτηση προκειμένου να λάβουν το επίδομα μέχρι 20/12/2019 και είναι δικαιούχοι. Μάλιστα, εντός της μέρας θα υπογραφεί η απαραίτητη κοινή υπουργική απόφαση.

Όπως γνωρίζαμε μέχρι σήμερα το επίδομα δίνεται σε κάθε δικαιούχο κατόπιν αίτησης του στη σχετική εφαρμογή του TAXISNET, αρκεί να έχει συμπληρώσει έως τις 20 Δεκεμβρίου 2019 την αίτηση και να έχει πραγματοποιήσει τις σχετικές αγορές πετρελαίου θέρμανσης από τις 15 Οκτωβρίου έως τις 31 Δεκεμβρίου 2019 ενώ σε διαφορετική περίπτωση οι δικαιούχοι θα πρέπει να το επιστρέψουν. Ωστόσο, με την παράταση που ανακοινώθηκε σήμερα οι αγορές μπορεί να γίνουν και μέχρι την τελευταία μέρα του τρέχοντος μήνα αρκεί η τιμής της ποσότητας του πετρελαίου να είναι διπλάσια της τιμής της επιδότησης .

Υπενθυμίζεται πως φέτος, το φετινό επίδομα για τα νοικοκυριά κυμαίνεται από 64 έως 350 ευρώ. Μετά τις 15 Ιανουαρίου 2020, και έως το τέλος Μαρτίου 2020, θα γίνουν διασταυρώσεις στα στοιχεία των αγορών πετρελαίου θέρμανσης που θα δηλώσουν οι δικαιούχοι.

ΠΗΓΗ: flash.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!