Skip to main content
| Notaka

“Άνοδος στα κέρδη της Enbridge λόγω αύξησης της μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου”.

 Î†Î½Î¿Î´Î¿Ï‚ στα κέρδη της Enbridge λόγω αύξησης της μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι μετέφερε 2,7 εκατομμύρια βαρέλια ημερησίως (bpd) στο βασικό της σύστημα σε ολόκληρο τον Καναδά
Η Enbridge Inc, η μεγαλύτερη εταιρεία διαχείρισης αγωγών στον Καναδά, ξεπέρασε τις εκτιμήσεις των αναλυτών για τριμηνιαία κέρδη την Παρασκευή, καθώς επωφελήθηκε από τη μεταφορά περισσότερου πετρελαίου και αερίου στους αγωγούς.
Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι μετέφερε 2,7 εκατομμύρια βαρέλια ημερησίως (bpd) στο βασικό της σύστημα σε ολόκληρο τον Καναδά και τις Ηνωμένες Πολιτείες κατά το πρώτο τρίμηνο, από 2,6 εκατομμύρια bpd το προηγούμενο τρίμηνο.
Η Enbridge πραγματοποιεί εργασίες αντικατάστασης στο έργο της γραμμής 3 που θα διαρκέσει από την Αλμπέρτα στο Ουισκόνσιν και θα συνδεθεί με αγωγούς που μεταφέρουν αργό πετρέλαιο σε διυλιστήρια στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Τα προσαρμοσμένα κέρδη ανήλθαν σε 1,64 δισ. καναδικά δολάρια (1,22 δισ. δολάρια ΗΠΑ ) το πρώτο τρίμηνο που έληξε στις 31 Μαρτίου, από 1,38 δισ. C $ στο προηγούμενο τρίμηνο.
Σε μια προσαρμοσμένη ανά μετοχή βάση, η εταιρεία κέρδισε 81 καναδικά σεντ, ενώ οι αναλυτές κατά μέσο όρο αναμέναν 72 καναδικά σεντ, σύμφωνα με τα στοιχεία της IBES από το Refinitiv.


worldenergynews.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!