Skip to main content
| Notaka

“Η Cepsa εγκαινιάζει νέα γενιά λιπαντικών για βαρέα οχήματα”.

 Η νέα σειρά TRACTION προσφέρει λύσεις για όλους τους τύπους οχημάτων και στόλων, μικρής ή μεγάλης διάρκειας, καθώς και για νέα ή παλιά οχήματα.

Η Cepsa εγκαινιάζει νέα γενιά λιπαντικών για βαρέα οχήματα

Η Cepsa παρουσίασε  το TRACTION, τη νέα γκάμα λιπαντικών υψηλής απόδοσης για βαρέα οχήματα, προσφέροντας σημαντικά οφέλη, όπως αυξημένη αποτελεσματικότητα και βελτιωμένη προστασία κινητήρα, αντοχή εξαρτημάτων, αξιοπιστία οχημάτων και βελτιωμένη οικονομία καυσίμου.

Η χρήση προηγμένης τεχνολογίας διασποράς επέτρεψε την επίτευξη ισχυρών αποτελεσμάτων στο πλαίσιο των σοβαρών δοκιμών καθαρισμού του κινητήρα, μειώνοντας σημαντικά τον σχηματισμό κοιτασμάτων και λάσπης, διασφαλίζοντας την προστασία όλων των τμημάτων του κινητήρα (συμπεριλαμβανομένου του υπερσυμπιεστή και των συστημάτων μετά την επεξεργασία αερίων ή DPF). και στη συνέχεια μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του κινητήρα και βελτιωμένη απόδοση λειτουργίας.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό αυτών των λιπαντικών είναι η επόμενη γενιά απορρυπαντικών και προσθέτων κατά της φθοράς, τα οποία συμβάλλουν στη βελτίωση της καθαριότητας και στη λιγότερη φθορά και ελαχιστοποίηση της υποβάθμισης του λαδιού, γεγονός που μεταφράζεται σε καλύτερη λίπανση και λειτουργία του οχήματος.

Επιπλέον, τα λιπαντικά που επισημαίνονται με την ετικέτα «Οικονομία καυσίμων» έχουν αποδειχθεί ότι μειώνουν την κατανάλωση καυσίμου και συμβάλλουν σαφώς στη μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου. Έχει ξεκινήσει ένα ψηφιακό εργαλείο για τις λιπαντικές ουσίες για να διευκολύνει τον υπολογισμό της ετήσιας εξοικονόμησης.

“Ο στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας που ικανοποιούν όλες τις ανάγκες τους. Το TRACTION προσφέρει τη βέλτιστη εναλλακτική λύση σε κάθε μία από τις εφαρμογές επαγγελματικών οχημάτων ντίζελ και μηχανών, βελτιώνοντας τις επιδόσεις τους και παρατείνοντας τη ζωή τους “, Empashized Niurka Sancho, διευθυντής της εταιρείας λιπαντικών της εταιρείας.

Η γκάμα λιπαντικών TRACTION έχει σχεδιαστεί για τα οχήματα μεταφοράς επιβατών και τα δημόσια έργα, τα ορυχεία, τη γεωργία και τα μηχανήματα μεταφοράς εμπορευμάτων. Επιπλέον, καλύπτει όλους τους τύπους στόλων, υπεραστικών ή διακοινοτικών, νέων ή παλαιών οχημάτων και τυχόν προδιαγραφές κινητήρων.

Η σειρά TRACTION πληροί τις πιο πρόσφατες πιστοποιήσεις και ικανοποιεί τις απαιτήσεις των κύριων προδιαγραφών της διεθνούς αγοράς (API, ACEA) και των πρωτογενών κατασκευαστών βιομηχανίας (OEM).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!