Skip to main content
| Notaka

16:04 “Δύο σταθμοί της Aral στις πιλοτικές υπηρεσίες ανταλλαγής μπαταριών του Βερολίνου”.

 Σε συνεργασία με τη GreenPack, ο γερμανικός έμπορος καυσίμων ARAL έχει ξεκινήσει μια νέα υπηρεσία στους σταθμούς του.

Δύο σταθμοί της Aral στις πιλοτικές υπηρεσίες ανταλλαγής μπαταριών του Βερολίνου

Οι πελάτες που μετακινούνται μέσω του Βερολίνου θα δουν μια νέα υπηρεσία σε ορισμένους σταθμούς Aral – πράσινα σημεία μοιράσματος με πρόσφατα φορτισμένες μπαταρίες για να πάρουν.

Ο μεγαλύτερος διαχειριστής σταθμών ανεφοδιασμού της Γερμανίας ξεκίνησε ένα πιλοτικό πρόγραμμα με το GreenPack και το ECargobikes για να δοκιμάσει έναν νέο τρόπο εξυπηρέτησης των χρηστών EV. Αντί να παρέχουν δημόσια υποδομή χρέωσης, θα παρέχουν “νέες μπαταρίες” που μπορούν να ανταλλάξουν οι χρήστες.

“Για να μπορέσουμε να κατανοήσουμε καλύτερα τις νέες τάσεις, συνειδητά συναντάμε εταιρικές σχέσεις με νέους παρόχους κινητής τηλεφωνίας, όπως το GreenPack”, δήλωσε ο Tobias Wolny, ο οποίος συνόδευσε το έργο για λογαριασμό του Άραλ.

Οι σταθμοί φόρτισης των μπαταριών περικόπτουν το χρόνο διακοπής της φόρτισης των οχημάτων και αποφεύγουν τις ουρές που σχηματίζονται στην περιοχή, οι οποίες μπορούν επίσης να διαταράξουν τη συνηθισμένη ροή των κοντινών αεροζόλ βενζίνης και ντίζελ.  

“Οι συμβατικοί σταθμοί ανεφοδιασμού χρειάζονται επειγόντως ηλεκτρικές υπηρεσίες. Οι δύο πιλοτικές τοποθεσίες της Aral είναι ένα καλό παράδειγμα ενός ενεργειακού κόμβου του μέλλοντος που μπορεί να εξυπηρετήσει βέλτιστα το μείγμα κινητικότητας του αύριο”, δήλωσε ο Tobias Breyer, επιχειρησιακός διευθυντής στο GreenPack.

Η πρωτοβουλία εντάσσεται στην αναζήτηση της Aral για το τι μπορούν να προσφέρουν οι νέοι σταθμοί παροχής υπηρεσιών για να παραμείνουν συναφείς σε μια αστική περιοχή λειτουργίας. Πέρυσι, ο λιανοπωλητής παρουσίασε τη δική του ιδέα για το περίβολο του μέλλοντος . 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!