Skip to main content
| Notaka

“Οριακές μεταβολές για το αργό εν αναμονή των στοιχείων για τα αποθέματα”.

Οριακές μεταβολές για το αργό εν αναμονή των στοιχείων για τα αποθέματα

Ουσιαστικά αμετάβλητο ολοκλήρωσε τις συναλλαγές της Τρίτης το πετρέλαιο καθώς οι επενδυτές περιμένουν τα στοιχεία που θα ανακοινωθούν αύριο για την πορεία των εμπορικών αποθεμάτων στις ΗΠΑ..

 

Ουσιαστικά αμετάβλητο ολοκλήρωσε τις συναλλαγές της Τρίτης το πετρέλαιο καθώς οι επενδυτές περιμένουν τα στοιχεία που θα ανακοινωθούν αύριο για την πορεία των εμπορικών αποθεμάτων στις ΗΠΑ.

Ειδικότερα, το συμβόλαιο του αργού παραδόσεως Νοεμβρίου κέρδισε 1 cent τερματίζοντας τις συναλλαγές στα 51,88 δολ. το βαρέλι στο χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης, ενώ νωρίτερα σκαρφάλωσε έως τα 52,25 δολ.

Το αργό Brent Δεκεμβρίου πρόσθεσε 6 cents ή 0,1% κλείνοντας στα 57,88 δολ. το βαρέλι.

Και τα δύο συμβόλαιο βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο από τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Οι συγκρούσεις του ιρακινού στρατού με Κούρδους μαχητές κοντά στην πόλη του Kirkuk έχουν πυροδοτήσει ανησυχίες για τον κίνδυνο νέων διαταραχών στην τροφοδοσία από την πλούσια σε πετρέλαιο περιοχή. Η ιρακινή κυβέρνηση έχει ανακοινώσει πάντως ότι η όποια πιθανή υποχώρηση της παραγωγής θα είναι περιορισμένη και προσωρινή.

Στο μεταξύ, οι επενδυτές περιμένουν τα εβδομαδιαία στοιχεία της αμερικανικής υπηρεσίας Ενέργειας για τα εμπορικά αποθέματα στις ΗΠΑ. Οι μέσες εκτιμήσεις των αναλυτών σε δημοσκόπηση της S&P Global Platts κάνουν λόγο για μείωση των αποθεμάτων αργού κατά 3,9 εκατ. βαρέλια. Οι αναλυτές περιμένουν παράλληλα τα αποθέματα βενζίνης να υποχωρήσουν κατά 340.000 βαρέλια και τα διυλισμένα αποθέματα κατά 2 εκατ. βαρέλια.

ΠΗΓΗ: Capital.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!