Skip to main content
| Notaka

“Οικονομικό θαύμα – Ο Άγιος των Αγίων θέλει να γίνει ο μέσος πρατηριούχος”.

Τι και αν η άνοδος των διεθνών διυλιστηριακών τιμών ανεβαίνουν καλπάζοντας προκαλώντας πονοκέφαλο στις επιχειρήσεις, οι πρατηριούχοι της Θεσσαλονίκης αποφάσισαν να γίνουν το Depon τους.

 

Τι και αν η άνοδος των διεθνών διυλιστηριακών τιμών ανεβαίνουν καλπάζοντας προκαλώντας πονοκέφαλο στις επιχειρήσεις, οι πρατηριούχοι της Θεσσαλονίκης αποφάσισαν να γίνουν το Depon τους. Ενώ λοιπόν θα περίμενε κανείς οι τιμές να παραμείνουν ως έχουν και σε λίγες ημέρες να πάρουν την άνοδο, οι πατριώτες βενζινοπετρελαιουγραεριοπώλες με περισσή αυταπάρνηση δίνουν από το περίσσευμα τους ώστε να έχουμε πτώση του πληθωρισμού.

Είναι οι ίδιοι που – δικαίως – τα έχουν με τις εταιρείες προμηθευτές τους – ανταγωνιστές τους, οι οποίες εταιρείες βλέποντας τους πρατηριούχους να λειτουργούν ως Isisταλιμπάνηδες πιέζοντας την κερφοφορία προς τα κάτω, θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να τους πάρουν όχι μόνο τα καλα πρατήρια πλέον, αλλά ίσως και αυτά που δεν τους ενδιαφέρουν ώστε να απαλείψουν όλη την κατάσταση που είναι η αιτία συρρίκνωσης  των κερδών. 

Βέβαια, οι εταιρείες έχοντας την οικονομική δυνατότητα και επομένως τον χρόνο με το μέρος τους, ίσως να δώσουν στους πρατηριούχους την ευκαιρια που ζητούν, να κλείσουν μόνοι τους τα μαγαζιά αφού χαμηλές τιμές ίσον κατεβασμένα ρολά. Ήδη ξεκίνησαν αφού και αυτή την φορά, το κοστολόγιο που τους επιβάλλει το κράτος δεν το ενσωματώνουν στην τιμή αλλά το απορροφούν οι ίδιοι.

ΠΗΓΗ: http://www.thessalonikipress.gr

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!