Skip to main content
| Notaka

«Η Aegean Shipping Ανακοινώνει Συμφωνία Μακροχρόνιας Ναύλωσης του Πράσινου Στόλου».

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσoυμε τη σύναψη πενταετούς διάρκειας σύμβασης ναύλωσης για τον Πράσινο Στόλο μας με την διεθνούς φήμης εταιρεία, Stena Weco.

 

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσoυμε τη σύναψη πενταετούς διάρκειας σύμβασης ναύλωσης για τον Πράσινο Στόλο μας με την διεθνούς φήμης εταιρεία, Stena Weco.
Ο Πράσινος Στόλος της Aegean, ο οποίος απαρτίζεται από νέα οικολογικά σχεδιασμένα δεξαμενόπλοια μεταφοράς προϊόντων μεσαίου βεληνεκούς, έχουν ναυλωθεί σύμφωνα με ένα en bloc ιδιωτικό συμφωνητικό στην εταιρεία Stena Weco, μια κοινοπραξία μεταξύ της Stena Bulk και Weco, μια ομάδα θυγατρικών ετιρειών της Dannebrog, σε μία από τις μεγαλύτερες συμφωνίες ναύλωσης στον τομέα μέσα στο 2015. Και τα τέσσερα πλοία του Πράσινου Στόλου μας έχουν ναυλωθεί για πέντε χρόνια στον νέο μας εταίρο, με τον οποίο είμαστε περήφανοι που θα συνεργαστούμε.
Τα τέσσερα πλοία του Πράσινου Στόλου, είναι 50.900 dwt και ναυπηγήθηκαν από τη Daesun Shipbuilding & Engineering. Τα Green Planet, Green Sea, Green Sky και Green Hellas παραδόθηκαν στη Stena Weco μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2015, και τώρα η εμπορική τους εκμετάλλευση γίνεται από ένα από τα τρία διεθνή γραφεία της Stena Weco.
Η κα. Βίκη Κουμή, επικεφαλής του τμήματος ναυλώσεων της Aegean Shipping, δήλωσε πως η συμφωνία αυτή συνάδει με την τρέχουσα στρατηγική για επέκταση της εταιρείας, η οποία προσβλέπει στη συνεχή ανάπτυξη αξιοποιώντας τις τρέχουσες συνθήκες της αγοράς. Η κα. Κουμή συμπλήρωσε ότι λαμβάνοντας υπόψιν το πλήθος των παραγγελιών MR πλοίων, το ήμισυ των οποίων αναμένεται να παραδοθεί μέχρι το τέλος του 2015, η σύναψη πενταετούς ναύλωσης του στόλου έχει μέγιστη σημασία για την εταιρεία. Η αγορά έχει διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο μέχρι στιγμής φέτος, με τη ζήτηση να απορροφά γρήγορα το σύνολο της προσφοράς σε χωρητικότητα. Και αυτή είναι μία καλή είδηση για όλους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!