Skip to main content
| I |

Η εφαρμογή Yiufi

Το Yiufi είναι ένα χρήσιμο, μοντέρνο και αποδοτικό εργαλείο στα χέρια των ιδιοκτητών και διαχειριστών πρατηρίων καυσίμων. Φέρνει τους οδηγούς και τα πρατήρια στον ίδιο «χώρο», που δεν είναι άλλος από την οθόνη του κινητού τηλεφώνου που έχει ο καθένας μας και προωθεί τις προσφορές και τις παροχές του πρατηρίου σε μια μεγάλη δεξαμενή δυνητικών πελατών. Πλέον, όλα (περιεχόμενο και αγορά) είναι στο κινητό, αλλά και όλοι (πελάτες και υποψήφιοι πελάτες) είναι επίσης στο κινητό.

Οι μηχανές αναζήτησης και οι κατάλογοι δεν αρκούν διότι αν αρκούσαν δεν θα υπήρχαν τόσες πλατφόρμες για φαγητό, αγορές ηλεκτρονικών ειδών, επίπλων, βιβλίων. Ακόμα και οι υπηρεσίες του κράτους πλέον είναι στο κινητό μας. Χρειάζεται λοιπόν κάτι πιο εξειδικευμένο, προσωποποιημένο, αλληλεπιδραστικό και αισθητικά αναβαθμισμένο. Αυτό ακριβώς είναι το Yiufi.

Βάζει το πρατήριο στο κινητό του χρήστη – πελάτη, στο χάρτη της πόλης, αναδεικνύει τις προσφορές της επιχείρησης, την βοηθά να αποκτήσει το δικό της «χώρο» στο διαδίκτυο και να αξιοποιεί το 100% των πόρων της, γνωρίζοντας πληροφορίες για να διαχειριστεί καλύτερα τους ανθρώπινους πόρους και το απόθεμά της. Το καλύτερο όπλο για τον επιχειρηματία που θέλει να ηγείται στην αγορά και να μη χάνει πότε!

Διαθέσιμο σε Android & IOS
https://apps.apple.com/us/app/yiufi/id1615984051
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.yiufi.app

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!