Skip to main content
| Notaka

Τραυμάτισαν και λήστεψαν υπαλλήλους βενζινάδικου.

altΚάτι λιγότερο από δυο χρόνια πέρασαν από την αιματηρή ληστεία που είχε γίνει σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στην περιοχή Κράθιο στην Ακράτα Αχαΐας με τον άγριο ξυλοδαρμό δυο υπαλλήλων, αλλά τελικά οι αλλοδαποί δράστες έπεσαν στα χέρια της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, πρόκειται για δυο Αλβανούς ηλικίας 32 και 22 σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Καλαβρύτων για ληστεία κατά συναυτουργία, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και επικίνδυνη σωματική βλάβη. Οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος τους εντόπισαν στην Ακράτα και έστησαν επιχείρηση για να τους συλλάβουν.

Οι δυο κακοποιοί είχαν εισβάλει το βράδυ της 26ης Ιανουαρίου 2013 στο χώρο του πρατηρίου, είχαν ακινητοποιήσει με την απειλή όπλου τους δύο υπαλλήλους και είχαν αρπάξει 300 ευρώ και δύο κινητά. Όταν οι υπάλληλοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, τους ξυλοκόπησαν προκαλώντας τον τραυματισμό τους. Μετά τη σύλληψή τους, οι νεαροί Αλβανοί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαβρύτων με κατηγορίες για ληστεία κατά συναυτουργία, οπλοκατοχή, οπλοχρησία και σωματικές βλάβες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!