Skip to main content
| Notaka

Στην δικαιοσύνη οι πρατηριούχοι με συνδρομή της ΠΟΠΕΚ

alt

 

Κατά του ελληνικού δημοσίου και με την κατηγόρια της δυσφήμησης των βενζινοπωλών θα στραφούν επαγγελματίες του κλάδου από όλη την χώρα ,με την συνδρομή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων , αν δεν ανακαλέσει το ΥΠΕΚΑ τον πίνακα με τα «ΕΠΙΒΛΗΘΕΝΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΕ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ»

 

 

 

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΠΡΑΤΗΡΙΟΥΧΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ (ΠΟΠΕΚ)

Αρχιμήδους 29, 71306 Ηράκλειο – Κρήτη

Τηλ. 2810 220885 Fax 2810 220881

E mail: popek@popek.gr
Κιν Προέδρου 6932424482

Ηράκλειο – Κρήτης, Τρίτη 4 Ιουνίου 2013
Αρ. Πρωτ. 993

ΠΡΟΣ : Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής

Γενική Γραμματεία Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής
Διεύθυνση Ελέγχου Διακίνησης και Αποθήκευσης Καυσίμων (ΔΕΔΑΚ)

Μεσογείων 119, 10192 Αθήνα         

ΘΕΜΑ: Πίνακας με «ΕΠΙΒΛΗΘΕΝΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ»

Ο πίνακας που είναι ανηρτημένος με τα «ΕΠΙΒΛΗΘΕΝΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΕ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ» στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, έπρεπε να έχει στόχο την ενημέρωση και την προστασία των καταναλωτών και όχι τη συκοφαντική διαπόμπευση όλων των πρατηριούχων.

Δυστυχώς ο πίνακας αυτός στερείται αξιοπιστίας για όσους γνωρίζουν τον τρόπο λειτουργίας των ΚΕΔΑΚ αφού αναφέρεται σε δεκάδες πρατήρια, τα οποία έχουν προσφύγει στη δικαιοσύνη χωρίς να υπάρχει ακόμη τελεσίδικη απόφαση για την ενοχή τους και άλλα έχουν απαλλαγή της κατηγορίας, αλλά παραμένουν τα ονόματά τους στον πίνακα.

Επίσης πολλά πρατήρια από τα αναφερόμενα στις διευθύνσεις του πίνακα δεν υπάρχουν ως πρατήρια γιατί έκλεισαν οριστικά και από την αναφερόμενη ταχυδρομική διεύθυνση ασκείται άλλη επαγγελματική δραστηριότητα.

Μήπως ο πίνακας με τα «ΕΠΙΒΛΗΘΕΝΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΕ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ» εξυπηρετεί επικοινωνιακά την πλημμελή λειτουργία της Διεύθυνσής σας προκειμένου να επιδείξει έργο, η οποία όμως ουδόλως ανταποκρίνεται σε όσα καθορίζονται με το άρθρο 3 του Ν. 3335/2005.

Οι αποφάσεις σας για τον έλεγχο των πρατηρίων είναι διαβλητές αφού λαμβάνονται ημερολογιακά μία σχεδόν εβδομάδα πριν την εκτέλεσή τους.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (ΠΟΠΕΚ) απαιτεί τη διαγραφή όλων των ονομάτων, αφού δεν συντρέχουν οι λόγοι της προβολής τους, αναζητώντας η υπηρεσία σας στοιχεία από τα Διοικητικά Δικαστήρια και από τις Περιφερειακές Διευθύνσεις του Υπουργείου Μεταφορών, άλλως οι θιγόμενοι του ΠΙΝΑΚΑ με τη συνδρομή της ΠΟΠΕΚ θα προσφύγουν στη Δικαιοσύνη για την ηθική και οικονομική αποκατάσταση.

Με εκτίμηση

 


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!