Skip to main content

ΔΤ-Ημερίδες για τα συστήματα εισροών-εκροών

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΠΡΑΤΗΡΙΟΥΧΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ (ΠΟΠΕΚ)

Αρχιμήδους 29, 71306 Ηράκλειο – Κρήτη

Τηλ. 2810 220885 Fax 2810 220881

Κιν. Προέδρου κ. Χ. Μαυράκη – 6984314310

E mail: @

Ηράκλειο Κρήτης 25/02/2013

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με καθυστέρηση 12 ετών, η Πολιτεία υιοθέτησε τις προτάσεις και τα αιτήματα του κλάδου για τον έλεγχο του λαθρεμπορίου και της παράνομης διακίνησης καυσίμων, με την εγκατάσταση των συστημάτων ελέγχου εισροών-εκροών όγκου καυσίμων. Έστω κι αν σε αυτή τη φάση τα συστήματα εγκαθίστανται μόνο στα πρατήρια, το πρώτο βήμα γίνεται.

Ενόψει της υποχρέωσης των πρατηριούχων της Αττικής και της Θεσσαλονίκης, σε πρώτη φάση, να εγκαταστήσουν τα συστήματα αυτά, η ΠΟΠΕΚ διοργανώνει ενημερωτικές ημερίδες την Κυριακή 3, 10 Μαρτίου και 31 Μαρτίου αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα:

Η ημερίδα της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο MEC Παιανίας (Λ. Λαυρίου 301) την Κυριακή 3 Μαρτίου στις 9.30 π.μ., στη Θεσσαλονίκη η αντίστοιχη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Μαρτίου στο ξενοδοχείο MET Hotel, ενώ στο Ηράκλειο Κρήτης την Κυριακή 31 Μαρτίου στην Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα.

Στις ημερίδες θα αναλυθούν από στελέχη του Υπουργείου Ανάπτυξης και εξειδικευμένους επαγγελματίες τεχνικούς, καθώς και από τους συμβούλους της ΠΟΠΕΚ, όλες οι τεχνικές παράμετροι που πρέπει να γνωρίζουν οι χειριστές των συστημάτων αυτών, ο τρόπος λειτουργίας και συντήρησής τους, οι πληροφορίες που θα μπορούν  να αντλούν οι πρατηριούχοι, καθώς και οι ελεγκτικές αρχές, κ.α.

Επίσης, θα γίνει αναφορά στις δυνατότητες χρηματοδότησης της εγκατάστασης των συστημάτων με βάση τις διαπραγματεύσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη με την κυβέρνηση.

Η συμμετοχή στις ημερίδες είναι δωρεάν και απαραίτητη για την ενημέρωση όλων.

Για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων

Ο Πρόεδρος                                                           Ο Γ. Γραμματέας

Μαυράκης Χαράλαμπος                                             Μελίδης Σπύρος
 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!