Skip to main content
| Notaka

Εγκύκλιοι για πινακίδες και στεγανοποίηση φρεατίων

paratasi-topothetisis-tou-sistimatos-elegxou-diarronΟι πινακίδες των πρατηρίων με τις τιμές δεν είναι διαφημιστικές και δεν υφίσταται υποχρέωση καταβολής τέλους διαφήμισης γι αυτές, διευκρινίζει σε εγκύκλιο το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. Με άλλη εγκύκλιο το ίδιο υπουργείο ρυθμίζει θέματα σχετικά με την εφαρμογή του συστήματος ελέγχου διαρροών.

Σύμφωνα με την πρώτη εγκύκλιο δεν θεωρούνται διαφημιστικές και συνεπώς δεν οφείλουν τέλος διαφήμισης ούτε οι πινακίδες των σταθμών αυτοκινήτων, «διότι υποβοηθούν και ενημερώνουν τους οδηγούς αυτοκινήτων οχημάτων να εντοπίσουν το χώρο στάθμευσης άμεσα, έτσι ώστε να μην κυκλοφορούν ασκόπως επιβαρύνοντας έτσι τη λοιπή μηχανοκίνητη οδική κυκλοφορία της ευρύτερης περιοχής της εγκατάστασης».

Για να διαβάσετε την εγκύκλιο πατήστε  εδώ .

Αναφορικά με τη στεγανοποίηση των φρεατίων, η εγκύκλιος αναφέρει ότι τυχόν υφιστάμενες δεξαμενές που έχουν εγκριθεί, σε διαφορετική θέση ή και με διαφορετική χωρητικότητα από την πραγματικότητα, θα μπορούν να δειχθούν στην πραγματική τους θέση, με την πραγματική χωρητικότητα και το πραγματικά υφιστάμενο φατνίο, μετά από σχετική έγκριση από την Οικεία Υπηρεσία Μεταφορών και Επικοινωνιών, χωρίς να απαιτείται η προσκόμιση εγκρίσεων από άλλες Υπηρεσίες (π.χ. Πολεοδομία), εφόσον η χωρητικότητα τους δεν αντίκειται στις διατάξεις.

Για να δείτε το πλήρες κείμενο πατήστε  εδώ .

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!