Skip to main content
| Notaka

Μαζική η συμμετοχή των μικρομεσαίων στην κινητοποίηση

kleisimo-pratirion-kausimonΜαζική ήταν η συμμετοχή των μικρομεσαίων στην Πανελλαδική κινητοποίηση της ΓΣΕΒΕΕ.  Όπως επισημαίνει η Συνομοσπονδία, στην περιφέρεια  το κλείσιμο των καταστημάτων και επιχειρήσεων  ήταν συντριπτικό (περίπου 80%).

Η ΓΣΕΒΕΕ τονίζει ακόμη ότι:

-Ο επιχειρηματικός κόσμος με την μαζική αυτή συμμέτοχη του έστειλε μήνυμα τόσο εντός αλλά κυρίως εκτός Ελλάδας ότι τα όρια έχουν πλέον ξεπεραστεί.

-Εάν δεν υπάρξει άμεσο φρένο στον υφεσιακό κατήφορο που έχουμε πάρει και που θα ενταθεί ακόμα περισσότερο αν τα νέα φημολογούμενα μέτρα ισχύσουν, εάν δεν αποκατασταθεί το αίσθημα δικαίου τότε δυστυχώς τα πράγματα κινδυνεύουν να πάρουν τη δική τους ανεξέλεγκτη φορά με ότι αυτό συνεπάγεται.

-Δυστυχώς η δημοσιονομική κρίση έχει πλέον εξελιχθεί σε οξεία ανθρωπιστική. Γι΄ αυτό καλούμε όλο τον επιχειρηματικό κόσμο να είναι σε επαγρύπνηση.

Δυναμικό «παρών» στην κινητοποίηση έδωσαν οι πρατηριούχοι του Ν. Ηρακλείου με τα βυτιοφόρα τους στη μηχανοκίνητη πορεία που διοργανώθηκε από την ΟΕΒΕΝΗ, αντιδρώντας στα υφιστάμενα και επερχόμενα άδικα και εξοντωτικά μέτρα. Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Πωλητών Πετρελαιοειδών Ν. Ηρακλείου συγχαίρουν όλους τους συνάδελφους πρατηριούχους που συμμετείχαν με τα βυτιοφόρα τους στη μηχανοκίνητη πορεία και εκπροσώπησαν επάξια τον κλάδο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!