Skip to main content
| Notaka

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Οικονομικών

diamartiria_ypoik_10_10_2012Δυναμικό «παρών» με συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Οικονομικών έδωσαν σήμερα από κοινού όλοι οι κλάδοι που εμπλέκονται στη διανομή πετρελαίου θέρμανσης. Σε συνάντηση με τον υφυπουργό κ. Γ. Μαυραγάνη ξεκαθαρίσαμε πως δεν θα ξεκινήσουμε τη διανομή πετρελαίου από τη Δευτέρα αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά μας και συμφωνήθηκε να γίνει νέα συνάντηση την Παρασκευή.

Βασικό αίτημα της κινητοποίησης είναι να μην αυξηθεί ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης του πετρελαίου θέρμανσης, αλλά και να προχωρήσει άμεσα η εγκατάσταση των ολοκληρωμένων συστημάτων ελέγχου εισροών – εκροών όγκου καυσίμων σε όλη την αλυσίδα διακίνησης των καυσίμων προκειμένου να αντιμετωπισθεί το λαθρεμπόριο. Επίσης να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα με τα πρόστιμα του Ήφαιστου και να ληφθεί μέριμνα ώστε στο μέλλον τυπικές παραβάσεις να μην λογίζονται ως λαθρεμπόριο.

Ο κ. Μαυραγάνης δεσμεύθηκε να εξετάσει τα αιτήματά μας και να μεταφέρει όσα δεν εμπίπτουν στις αρμοδιότητές του, στους συναρμόδιους υπουργούς. Συμφωνήσαμε επίσης να γίνει νέα συνάντηση την Παρασκευή ώστε το Σάββατο να πάρουμε τις αποφάσεις μας.

Οι συγκεντρωμένοι μετέβησαν στη συνέχεια στο υπουργείο Εργασίας όπου κάναμε παράσταση διαμαρτυρίας αναφορικά με την τροπολογία που καταργεί την παρακράτηση των εισφορών μας για το ΤΕΑΠΥΚ. Και για το θέμα αυτό θα γίνει συνάντηση με τον υπουργό κ. Γ. Βρούτση την ερχόμενη Παρασκευή το πρωί.

Για να δείτε το ψήφισμα της συγκέντρωσης στο υπουργείο Οικονομικών, πατήστε  εδώ .

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!