Skip to main content
| Notaka

Δίκτυο υποστήριξης της επιχειρηματικότητας από τη ΓΣΕΒΕΕ

gseveeΤην έναρξη του Δικτύου Επιχειρηματικότητας που θα παρέχει δωρεάν συμβουλευτικές υπηρεσίες στις μικρές επιχειρήσεις, ανακοίνωσε η ΓΣΕΒΕΕ.

Το Δίκτυο θα παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής και υποστήριξης προς τους μικρούς επιχειρηματίες, μέσα στο ιδιαίτερα δυσμενές επιχειρηματικό περιβάλλον που βιώνει καθημερινά. Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ, ειδικότερα  του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και εθνικούς πόρους. Οι δράσεις σχεδιάστηκαν και υλοποιούνται από το Ινστιτούτο της ΓΣΕΒΕΕ (ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ).

Τα πεδία στα οποία θα παρέχεται συμβουλευτική υποστήριξη έχουν καθοριστεί μετά από σχετική έρευνα για τη διερεύνηση των αναγκών των μικρών επιχειρήσεων και επικεντρώνονται στα σημαντικότερα θέματα λειτουργίας τους (π.χ. οργάνωση, χρηματοδότηση, μάρκετινγκ κ.α.).

Οι υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης θα παρέχονται από έμπειρους και εξειδικευμένους επιχειρηματικούς συμβούλους, μέλη του Μητρώου συμβούλων του Δικτύου, το οποίο εκτείνεται σε όλη την επικράτεια.

Η ΓΣΕΒΕΕ καλεί τους μικρούς επιχειρηματίες να ενημερωθούν και να συμμετάσχουν στο Δίκτυο, απολαμβάνοντας, χωρίς κανένα οικονομικό κόστος, υψηλού επιπέδου συμβουλευτική υποστήριξη σε σημαντικά πεδία της επιχειρηματικής τους καθημερινότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο

210 8837188 (κκ. Ηλίας Γεωργόπουλος και Πέτρος Πρωτοπαπαδάκης) ή να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του Δικτύου ( www.diktyo.imegsevee.gr ).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!