Skip to main content
| Notaka

Επιστολή διαμαρτυρίας για τα συστήματα εισροών-εκροών

paratasi-topothetisis-tou-sistimatos-elegxou-diarronΤην έντονη διαμαρτυρία των πρατηριούχων για την υπουργική απόφαση και την εγκύκλιο αναφορικά με τα ολοκληρωμένα συστήματα ελέγχου εισροών – εκροών όγκου καυσίμων εκφράζει η ΠΟΠΕΚ.

Mε επιστολή προς τους υπουργούς Οικονομικών κ. Ε. Βενιζέλο και Ανάπτυξης κ. Μ. Χρυσοχοΐδη και τους αναπληρωτές τους κ.κ. Π. Οικονόμου και Σ. Ξυνίδη αντίστοιχα η ΠΟΠΕΚ επισημαίνει μεταξύ άλλων τη δέσμευση του πρωθυπουργού κ. Λουκά Παπαδήμου, στη Βουλή, για εγκατάσταση των συστημάτων ελέγχου εισροών-εκροών, σε όλα τα στάδια διακίνησης και όχι μόνο στα πρατήρια όπως προβλέπει η ΚΥΑ αριθμ.Φ2-1617/7.12.2010. Τονίζει επίσης ότι με την απόφαση αυτή και την ΠΟΛ 1009/5.1.2012 δεν αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά το λαθρεμπόριο για μια σειρά από λόγους. Μεταξύ αυτών, το γεγονός ότι δεν αναφέρεται πουθενά ο τρόπος χρηματοδότησης για την αγορά και εγκατάσταση αυτών των συστημάτων.

Η Ομοσπονδία δηλώνει ακόμη δεν πρόκειται να δεχθεί μεθοδεύσεις οι οποίες αφήνουν ανεξέλεγκτη την παράνομη διακίνηση με ότι αυτό συνεπάγεται (απώλεια δημοσίων εσόδων, αθέμιτος ανταγωνισμός).

Για περισσότερες πληροφορίες, οι συνάδελφοι μπορούν να επικοινωνούν με την ΠΟΠΕΚ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!