Skip to main content
| Notaka

Διαμαρτυρία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά για τον ΟΑΕΕ

auksisi-tou-fpaΤο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά, με αφορμή πρόβλημα στη θεώρηση βιβλιαρίου ασθενείας Ο.Α.Ε.Ε. μέλους του, εκφράζει την απορία του και την έντονη διαμαρτυρία του προς τη Διοίκηση του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών και κάθε άλλο αρμόδιο παράγοντα.

Συγκεκριμένα, δεν θεωρείται από τα αρμόδια όργανα του Ο.Α.Ε.Ε. βιβλιάριο ασθενείας, εφόσον εκ παραδρομής έχει παραλειφθεί από ασφαλισμένο η πληρωμή γ΄ δόσης εισφορών του 2011 και το εκ παραδρομής στοιχειοθετείται από ότι όλες οι επόμενες δόσεις έχουν εξοφληθεί κανονικά και εμπρόθεσμα και από το ότι στο τρέχον έντυπο «απόδειξης ταχυπληρωμής» δεν αναφέρονται οι τυχόν προηγούμενες οφειλές.

Ο ενδιαφερόμενος ασφαλισμένος ζητά μια πίστωση χρόνου για την εξόφληση και της παραλειφθείσας παλαιάς δόσης, θεωρώντας ότι, εφόσον έχουν πληρωθεί οι επόμενες, έχει δικαίωμα στην ασφάλιση ασθενείας του φορέα του που επί χρόνια πληρώνει, εφόσον ασφαλισμένος του οποίου διακόπτεται η επαγγελματική δραστηριότητα απολαμβάνει των παροχών ασθενείας για μια διετία.

Ερωτάται λοιπόν η Διοίκηση του Ο.Α.Ε.Ε. : δεν μπορεί να διευθετηθεί το παραπάνω θέμα και πρέπει ο ασφαλισμένος να στερείται των παροχών ασθενείας, ειδικά τη σημερινή εποχή που ο φορέας θα πρέπει να βρίσκεται κοντά στους ασφαλισμένους – μέλη του ;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!