Skip to main content
| Notaka

Για την αύξηση των συντελεστών ΦΠΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΠΡΑΤΗΡΙΟΥΧΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ (ΠΟΠΕΚ)

Αρχιμήδους 29, 71306 Ηράκλειο – Κρήτη

Τηλ. 2810 220885 Fax 2810 220881

Κιν. Προέδρου 6944555328

E mail: popek@sppi.gr

Αριθμ. Πρωτ. 26

Ηράκλειο Κρήτης 11/03/2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από την ερχόμενη Δευτέρα 15 Μαρτίου, σύμφωνα με τις αποφάσεις του υπουργείου Οικονομικών, ισχύουν οι νέοι, αυξημένοι συντελεστές ΦΠΑ. Ο κλάδος μας αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι καταναλωτές, μετά από τις σημαντικές αυξήσεις του Ε.Φ.Κ.,θα συμβάλει στο μέτρο του δυνατού στην κατεύθυνση να μετριασθούν οι επιπτώσεις.

Η ΠΟΠΕΚ συνιστά σε όλους τους συναδέλφους  πρατηριούχους, να καταβάλουν κάθε προσπάθεια να απορροφήσουν στο σύνολό της ή κατά ένα μέρος την αύξηση του ΦΠΑ ώστε η επίπτωση στις τιμές να είναι η ελάχιστη δυνατή , στα είδη  αξεσουάρ, λιπαντικών  και σε όλες τις υπηρεσίες που προσφέρουν τα πρατήρια.

Σημειώνουμε ότι ο κλάδος μας υφίσταται επίσης εδώ και αρκετούς μήνες τις επιπτώσεις της κρίσης με μείωση της κατανάλωσης, αύξηση των λειτουργικών εξόδων και των εκκρεμών απαιτήσεων από ιδιώτες καταναλωτές και το κράτος. Είμαστε βέβαιοι ότι οι καταναλωτές θα ανταποδώσουν με την εμπιστοσύνη τους τη στήριξη που θα τους παράσχουν αυτή τη δύσκολη περίοδο οι επαγγελματίες βενζινοπώλες.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥΧΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!