Skip to main content

«Γάζωσαν» με σφαίρες τη νύχτα το πρατήριο καυσίμων του προέδρου της ΠΟΠΕΚ, Θέμη Κιουρτζή, στην Περαία Θεσσαλονίκης

Στο βίντεο του εσωτερικού κυκλώματος, είδε ο ίδιος ένα άτομο που πυροβόλησε αρκετές φορές – άφησαν έξω από το πρατήριο ένα Kalashnikov

Στόχος ένοπλης επίθεσης έγινε στις 3 τα ξημερώματα, το πρατήριο υγρών καυσίμων του προέδρου των Βενζινοπωλών Θεσσαλονίκης και προέδρου της ΠΟΠΕΚ, Θέμη Κιουρτζή, στο 18ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Νέας Μηχανιώνας, στην Περαία.

Ο ίδιος κατήγγειλε ότι άγνωστος «γάζωσε» με τουλάχιστον έξι σφαίρες την τζαμαρία της επιχείρησης. Το περιστατικό καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας της επιχείρησης, που εκείνη την ώρα ήταν κλειστή.

Αστυνομικές δυνάμεις εντόπισαν στον περιβάλλοντα χώρο του βενζινάδικου ένα όπλο, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες είναι καλάζνικοφ. Την έρευνα έχει αναλάβει η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Στα τζάμια είναι ορατά τα σημάδια από τις σφαίρες. «Γάζωσαν το κατάστημα», ήταν τα πρώτα λόγια του κ. Κιουρτζή στο συνεργείο του ΣΚΑΙ στη Θεσσαλονίκη -δεν ήταν η πρώτη φορά που είχε δεχθεί επίθεση στο κατάστημά του. Πριν λίγο καιρό, είχε σημειωθεί και άλλη επίθεση από αγνώστους, με χειροβομβίδες!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!