Skip to main content
| I | ,

Θέμα σε Guardian και Dailymail το ρεπορτάζ της ΕΡΤ με… οδηγίες κλοπής βενζίνης από τα ρεζερβουάρ των αυτοκινήτων

Θέμα στον Guardian και στην Dailymail έφτασε να γίνει το… απίθανο ρεπορτάζ της ΕΡΤ, σχετικά με το πώς μπορεί κάποιος να κλέψει εύκολα καύσιμα από ένα ρεζερβουάρ αυτοκινήτου, καθώς οι τιμές εκτινάσσονται στα ύψη…

«Δεν είναι κάτι τρομερά περίπλοκο. Δεν χρειάζεται καν ειδικό σωλήνα, μπορεί να το κάνει κάποιος ακόμα και με ένα από λάστιχο για τις βεράντες», είπε ο ρεπόρτερ του σταθμού στην πρωινή ειδησεογραφική εκπομπή της ΕΡΤ Συνθέσεις.

Αφού έδειξε τη μέθοδο, ένας ιδιοκτήτης συνεργείου αυτοκινήτων έδειξε πώς και σε ποιο σημείο μπορεί κάποιος να τρυπήσει με ένα κατσαβίδι τη δεξαμενή του ρεζερβουάρ ενός αυτοκινήτου για να κλέψει βενζίνη.

«Είστε καλά παιδιά; Δίνετε συμβουλές στους ανθρώπους για να κλέψουν βενζίνη;» σχολίασε ένας χρήστης στο Twitter ενώ ένας άλλος αστειεύτηκε λέγοντας «Μετά το σεμινάριο με τους δύο τρόπους για να κλέβεις εύκολα βενζίνη, η ΕΡΤ ετοιμάζει τώρα νέους τρόπους για το πώς να ανοίγεις κλειδαριές και να κλέβεις πορτοφόλια».

Οι τιμές των καυσίμων ανεβαίνουν σταθερά στην Ελλάδα τους τελευταίους μήνες, με την απλή αμόλυβδη να κινείται πάνω από 2,37 ευρώ ανά λίτρο κατά μέσο όρο στην Αθήνα και πάνω από 2,50 ευρώ στη Ρόδο και τα γειτονικά νησιά, αναφέρει ο Guardian.

Οι ελληνικές αρχές αντιστάθηκαν στις εκκλήσεις για μείωση της φορολογίας στα καύσιμα, επιλέγοντας αντ’ αυτού επιδοτήσεις 30-50 ευρώ σε λιγότερο ευκατάστατους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών για να ελαφρύνουν το βάρος εν μέσω της διεθνούς ενεργειακής κρίσης.

Ο ετήσιος πληθωρισμός της Ελλάδας έφτασε στο 11,3% τον Μάιο, σημειώνοντας ρεκόρ 29 ετών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!