Skip to main content
| I |

13:36 “H BP και το Ταμείο Περιβαλλοντικής Άμυνας συνεργάζονται για τη μείωση των εκπομπών μεθανίου”.

 Η κοινή προσπάθεια επικεντρώνεται στην ανάπτυξη τεχνολογιών και πρακτικών διαχείρισης για την επιτάχυνση της μείωσης των εκπομπών μεθανίου σε ολόκληρη την παγκόσμια βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου.

Το BP και το Ταμείο Περιβαλλοντικής Άμυνας συνεργάζονται για τη μείωση των εκπομπών μεθανίου

Η BP και το Ταμείο Περιβαλλοντικής Άμυνας (EDF) ανακοίνωσαν μια τριετή στρατηγική δέσμευση για την προώθηση τεχνολογιών και πρακτικών για τη μείωση των εκπομπών μεθανίου από την παγκόσμια αλυσίδα εφοδιασμού πετρελαίου και φυσικού αερίου.

Η συμφωνία επιτρέπει κοινή συνεργασία σε έργα που δοκιμάζουν τεχνολογίες και αναδυόμενες στρατηγικές για τη συνέχιση της βελτίωσης της διαχείρισης του μεθανίου. Σε συνεργασία με πανεπιστήμια και εμπειρογνώμονες τρίτων, η πρωτοβουλία έχει τη δυνατότητα ευρείας εφαρμογής για να βοηθήσει ολόκληρη τη βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου.

Η EDF δεν θα λάβει καμία χρηματοδότηση από την BP, σύμφωνα με την αυστηρή πολιτική της EDF που απαγορεύει την παραλαβή κεφαλαίων από εταιρείες ενέργειας και εταιρικούς συνεργάτες. Αντιθέτως, η BP και η EDF εργάζονται για τον εντοπισμό έργων ανάλυσης και τεχνολογικής επίδειξης τρίτων και η BP θα βοηθήσει με τη χρηματοδότηση.

ΠΟΠΕΚ  /  POPEK.GR

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!