Skip to main content
| I |

“Oλοκληρώθηκε η 36η σύσκεψη συνεργασίας διυλιστηρίων με διοργανώτρια την Motor Oil”.

 

Με αθρόα συμμετοχή εκπροσώπων απο όλα τα αρμόδια υπουργεία, τη Περιφέρεια Πελοποννήσου, Δήμων της περιοχής και όλων των διυλιστηρίων της Ελλάδας ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της 36ης Σύσκεψης Συνεργασίας που γίνεται κάθε χρόνο.

Ο γενικός διευθυντής Μιχάλης Στειακάκης (φωτό) αναφέρθηκε στις πιστοποιήσεις που εφαρμόζει η Motor Oil, απο τις πρώτες στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, με τα πρότυπα για υγιεινή, ποιότητα περιβάλλοντος, ασφάλεια, ενεργειακή διαχείριση και ασφάλεια διυλιστηρίου.

Αναφέρθηκε στα τρία σχέδια ασφαλείας για έκτακτες ανάγκες, κινδύνων , ρύπανσης και λιμενικών εγκαταστάσεων μίλησε για τη δυναμική πορεία της εταίρας, την ανάπτυξη την αύξηση των πωλήσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό και επισήμανε:

«Η ανάπτυξη αυτή όμως δεν ήταν μονόπλευρη. Συνοδεύτηκε απο αντίστοιχη πρόοδο στα θέματα ασφαλείας και περιβάλλοντος, κρατώντας πάντα την αξία της ανθρώπινης ζωής σταθερά στον πυρήνα των προτεραιοτήτων μας» τόνισε ο κ. Στειακάκης.

Ο κ. Στειακάκης συνεχάρη τους άνδρες της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας με τους οποίους είναι στενή η συνεργασία.  

Η Motor Oil εκτός απο το προσωπικό της  εκπαιδεύει και συνεργάτες. Μέχρι στιγμής έχουν πιστοποιηθεί 3.400 τεχνίτες.

Όπως δήλωσε ο  αναπληρωτής γενικός διευθυντής βιομηχανικών εγκαταστάσεων Ιωάννης  Κιούφης, η Motor Oil «στοχεύει πάντοτε στην ενίσχυση της ασφάλειας στο χώρο εργασίας και στην προστασία του περιβάλλοντος».  

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του υπουργείου Ενέργειας αναφέρθηκε στα προγράμματα με σχέδια έκτακτης ανάγκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!