Skip to main content
| I |

“Νέοι σταθμοί ανεφοδιασμού με υδρογόνο στη Γερμανία”.

 H2 MOBILITY Η Deutschland και οι μέτοχοί της Shell και η Air Liquide έχουν ανοίξει από κοινού τους πρώτους σταθμούς πλήρωσης υδρογόνου στο Fürth.

Νέοι σταθμοί ανεφοδιασμού με υδρογόνο στη Γερμανία

Οι νέες τοποθεσίες στο σταθμό εξυπηρέτησης της Shell Hans-Vogel-Str. 55 βρίσκονται ακριβώς στον αυτοκινητόδρομο A73 Fürth-Poppenreuth. Οι εγκαταστάσεις έχουν χωρητικότητα περίπου 200 κιλών υδρογόνου – αρκετή για να ανεφοδιάζει 40 έως 50 οχήματα ημερησίως.

Με αυτό το άνοιγμα, υπάρχουν πλέον 64 βενζινάδικα στη Γερμανία. Η H2 MOBILITY ανοίγει νέους σταθμούς ανεφοδιασμού με υδρογόνο στη Γερμανία κάθε δύο εβδομάδες, σύμφωνα με τον επικεφαλής του δικτύου της H2 Mobility, Lorenz Jung. Η εταιρεία αναμένει ότι θα υπάρχουν 100 σταθμοί πλήρωσης υδρογόνου στη Γερμανία μέχρι τα τέλη του 2019.

Η Βαυαρία οδηγεί το πεδίο με 14 σταθμούς

Η Βαυαρία έχει ήδη σταθμούς υδρογόνου σε πόλεις όπως το Μόναχο, τη Νυρεμβέργη, το Ingolstadt, το Regensburg και το Geiselwind, ενώ σύντομα και στο Erlangen και το Würzburg – στις 14 σήμερα, έχει το μεγαλύτερο μέρος οποιουδήποτε γερμανικού ομοσπονδιακού κράτους. Μόνο στη μητροπολιτική περιοχή της Νυρεμβέργης θα υπάρχουν συνολικά οκτώ σταθμοί πλήρωσης υδρογόνου, μόλις πρόσφατα άνοιξε το Bayreuth και το Berg bei Hof.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!