Skip to main content
| I | , ,

Τιμολόγηση επί βυτίου από τον Όμιλο Σπυρίδη με 3 απλές κινήσεις

Ο Όμιλος Σπυρίδη, με μακρόχρονη εμπειρία στον κλάδο των πετρελαιοειδών και συνεργασία με τον κλάδο των πρατηριούχων προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις, μετά από προσεκτική μελέτη των απαιτήσεων από την Ελληνική Νομοθεσία, σας παρουσιάζει την νέα έξυπνη συσκευή τιμολόγησης επί βυτίου TELPO M8 .

To TELPO M8 (Android 12) έρχεται να καλύψει πλήρως τις ανάγκες των πρατηριούχων προσφέροντας ασφάλεια , σιγουριά αλλά και ευκολία στην χρήση του με 3 απλές κινήσεις. Αποτελεί την τέλεια επιλογή για την αποδοχή πληρωμών και την εκτύπωση παραστατικών σε μία ενιαία συσκευή!

Είναι μία κορυφαία συσκευή, με μεγάλη οθόνη και τεχνικά χαρακτηριστικά που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της αγοράς.

Διαθέτει ταχύτατο επεξεργαστή, ενσωματωμένο αναγνώστη QR Code, κάμερα, μπαταρία με μεγάλη διάρκεια ζωής και οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης .

Το TELPO M8 προσφέρει ευκολία στον χρήστη – οδηγό βυτίου για γρήγορη παράδοση καυσίμου στους πελάτες σας , αλλά και απόλυτη ασφάλεια εφόσον καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις της Ελληνικής Νομοθεσίας. Εύκολο στην μεταφορά λόγω του μικρού μεγέθους του.
Αποκτήστε τώρα το νέο τερματικό σε μια μοναδική προσφορά από τον Όμιλο Σπυρίδη και ξεκινήστε δυναμικά την νέα περίοδο διάθεσης πετρελαίου θέρμανσης.

Τηλ. επικοινωνίας 210 5228603
sales@spyrides.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!