Skip to main content
| Notaka |

Ψηφιακά Μητρώα για πρατήρια, σταθμούς, πλυντήρια & συνεργεία

Σας ενημερώνουμε ότι με την υπ’ αρ. πρωτ. 123403/09-12-2020 Εγκύκλιο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών,  ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΥΠ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΗΤΡΩΟ, έχει δοθεί νέα παράταση για την κατάθεση των δικαιολογητικών για την δημιουργία του ψηφιακού μητρώου των πρατηρίων καυσίμων, με καταληκτική ημερομηνία την 31η Μαρτίου 2021.

Παρακαλούμε πολύ, όσοι  δεν έχετε τακτοποιήσει τη συλλογή και αποστολή των δικαιολογητικών που προβλέπονται για τη συμπλήρωση του ψηφιακού μητρώου του πρατηρίου σας, να το πράξετε άμεσα.

Πιθανότατα δεν θα δοθεί άλλη παράταση για το σκοπό αυτό.

Η ΠΟΠΕΚ η οποία διεκδίκησε και πήρε τη νέα αυτή προθεσμία, προκειμένου να εξυπηρετηθούν όλοι οι συνάδελφοι πρατηριούχοι.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (ΠΟΠΕΚ) και ο Τεχνικός Σύμβουλός της Παναγιώτης Καρανάσιος είμαστε στη διάθεσή σας για την παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, ώστε να διευκολυνθούν οι συνάδελφοι.

Οι Διευθύνσεις Μεταφορών πρέπει να ολοκληρώσουν τις καταχωρήσεις μέχρι και την 31η Ιουλίου 2021.

Επίσης ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι έχει εκδοθεί και η υπ’ αριθμ. οικ.59388/940 Υπουργική Απόφαση, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΛΙΠΑΝΤΗΡΙΑ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ, για τη δημιουργία ψηφιακού μητρώου για πλυντήρια, λιπαντήρια, σταθμούς αυτοκινήτων και συνεργεία αυτοκινήτων. Η καταληκτική ημερομηνία για την συμπλήρωση αυτού του ψηφιακού μητρώου είναι η 9η Αυγούστου 2021.

Όσοι συνάδελφοι διαθέτουν κάποια από τις παραπάνω εγκαταστάσεις (συνεργεία ή/και σταθμούς οχημάτων, πλυντήρια, λιπαντήρια), παρακαλούνται άμεσα να καταθέσουν τα δικαιολογητικά που προβλέπονται στη συγκεκριμένη υπουργική απόφαση.

Είμαστε και σε αυτή την περίπτωση στην διάθεσή σας για κάθε πρόσθετη διευκρίνιση ή βοήθεια.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥΧΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!