Skip to main content
| Notaka

“Ισπανία: Η Repsol εισάγει σάρωση και πληρωμή με νέα μέθοδο πληρωμής”.

Η ισπανική πετρελαϊκή εταιρεία είναι ένας από τους πρώτους λιανοπωλητές καυσίμων στην Ευρώπη που εισήγαγε την τεχνολογία scan & go.

Ισπανία: Η Repsol εισάγει σάρωση και πληρωμή με νέα μέθοδο πληρωμής

 Η Repsol ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Way & Go, μιας μεθόδου πληρωμής που επιτρέπει στους χρήστες να ανιχνεύουν προϊόντα με τα smartphones τους, να πληρώνουν αυτόματα και να αποφεύγουν την ουρά στο μετρητή.

Αποτέλεσμα εικόνας για repsol gas station

Μετά τη σάρωση των προϊόντων, οι πελάτες θα επικυρώσουν τη λίστα των στοιχείων τους στο σημείο check out, θα πληρώσουν αυτόματα μέσω της εφαρμογής και θα φύγουν.

Αυτή η νέα μέθοδος αγοράς θα επιτρέψει στην ενεργειακή εταιρεία να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των νέων ψηφιακών τεχνολογιών στο λιανικό εμπόριο – το scan & go λειτουργεί ήδη σε διάφορα σούπερ μάρκετ και καταστήματα ευκολίας σε όλο τον κόσμο, αλλά θα είναι το πρώτο για την Ισπανία. 

Το Way & Go είναι πλέον διαθέσιμο ως δοκιμαστική δοκιμή στο πρατήριο καυσίμων της Repsol στο Alberto Aguilera της Μαδρίτης.

Από το 2017, η εφαρμογή Waylet, μέσω της οποίας λειτουργεί το Way & Go, σας επιτρέπει να πληρώνετε με το κινητό σας τηλέφωνο σε οποιοδήποτε από τα συνεργεία και συνεργεία της Repsol. Έχει ήδη πάνω από ένα εκατομμύριο εγγεγραμμένους χρήστες και 3.500 συναφή καταστήματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!