Skip to main content
| Notaka

“Εγγραφείτε τώρα για την διάσκεψη κορυφής ACEA για τη μετατροπή της κινητικότητας στις 4 Σεπτεμβρίου”.

 

Η εγγραφή για τη διάσκεψη κορυφής ACEA, η οποία διεξάγεται στις Βρυξέλλες την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου, είναι τώρα ανοιχτή!

Η  αυτοκινητοβιομηχανία είναι ένας από τους βασικούς στρατηγικούς τομείς της ΕΕ , ενεργώντας ως κινητήριος μοχλός της απασχόλησης, της καινοτομίας και της ανάπτυξης, διατηρώντας παράλληλα την Ευρώπη εν κινήσει. Αλλά τώρα βρίσκεται σε ένα σημαντικό σταυροδρόμι, καθώς ένα αυξανόμενο κύμα νέων τεχνολογιών, τάσεων και παικτών  επαναπροσδιορίζει την κινητικότητα όπως την ξέρουμε .

Αποτέλεσμα εικόνας για ACEA

Η διάσκεψη κορυφής ACEA του 2019 για το μέλλον της αυτοκινητοβιομηχανίας της ΕΕ θα εξετάσει πώς μπορούμε να οδηγήσουμε με επιτυχία τον μετασχηματισμό της κινητικότητας και να δημιουργήσουμε νέες ευκαιρίες για την Ευρώπη , με ιδιαίτερη έμφαση στη «μετάβαση στην ενέργεια» και στην «ψηφιακή μετάβαση».

  • Ποιες είναι οι συνέπειες της μετάβασης προς την κινητικότητα με  μηδενικές εκπομπές  για την κοινωνία;
  • Τα  ηλεκτρικά οχήματα είναι  πραγματικά η πανάκεια για την αλλαγή του κλίματος;
  • Από τους προμηθευτές οχημάτων έως τους παρόχους  καινοτόμων λύσεων κινητικότητας : είναι κατασκευαστές της ΕΕ έτοιμοι για αυτή τη μεγάλη διακοπή;
  • Ποιοι είναι οι  νέοι παίκτες που  χρειάζεται να συνεργαστεί η αυτοκινητοβιομηχανία;
  • Πριν από την επόμενη θητεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η διάσκεψη θα  συγκεντρώσει τους ηγέτες της σκέψης στον τομέα της κινητικότητας  για μια έγκαιρη συζήτηση.

    Στη διάσκεψη θα  ακολουθήσει βραδινή δεξίωση , που φιλοξενείται από τον  Carlos Tavares , Πρόεδρο της ACEA και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου PSA.

    Κάντε κλικ εδώ για το πλήρες πρόγραμμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!