Skip to main content
| Notaka

“Έκαναν οκτώ κλοπές και «ρούφηξαν» πάνω από έξι τόνους πετρέλαιο”.

 klopi_petreleio

Eίχαν αντλήσει συνολικά 6,5 τόνους πετρελαίου από τα επτά σπίτια που είχαν «χτυπήσει», ενώ σε ένα ακόμη δεν κατάφεραν να εισβάλουν

Δώδεκα ημέρες κράτησε η δράση ενός «ντουέτου» στους Σοφάδες Καρδίτσας, αλλά η λεία τους από τις κλοπές που διέπραξαν από τις 24 Μαΐου ως την περασμένη Τετάρτη ήταν ιδιαίτερα πλούσια. Μάλιστα, είχαν αντλήσει συνολικά 6,5 τόνους πετρελαίου από τα επτά σπίτια που είχαν «χτυπήσει», ενώ σε ένα ακόμη δεν κατάφεραν να εισβάλουν!

Εκτός από τα καύσιμα, οι δυο Έλληνες -ένας 40χρονος και ένας 33χρονος- είχαν κλέψει ακόμη ένα μοτοποδήλατο, τρεις μπαταρίες, ένα ραδιοκασετόφωνο και ένα πιεστικό μηχάνημα. Οι διαρρήξεις εξιχνιάστηκαν από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και οι δράστες συνελήφθησαν. Σε σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας.

Ηλεκτρικές συσκευές η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τα 2.500 ευρώ είχε αρπάξει το βράδυ της περασμένης Δευτέρας από ένα σπίτι που διέρρηξε στο Ηράκλειο, ένας 22χρονος Έλληνας. Σε έρευνα που έγινε από αστυνομικούς της Ασφαλείας στο σπίτι του όταν εξιχνιάστηκε η υπόθεση, βρέθηκαν όλα τα κλοπιμαία και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτριά τους. Ο νεαρός «μπουκαδόρος» απέφυγε τη σύλληψη αφού είχε παρέλθει το αυτόφωρο, αλλά σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου.
protothema.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!