Skip to main content
| Notaka

“Η OMV Petrom ολοκληρώνει τον εκσυγχρονισμό του τερματικού σταθμού καυσίμων στο Arad”.

Η OMV Petrom ολοκληρώνει τον εκσυγχρονισμό του τερματικού σταθμού καυσίμων στο Arad

Η εταιρεία έχει επενδύσει περίπου 145 εκατομμύρια ευρώ από το 2007 για να αναβαθμίσει την υποδομή αποθήκευσης και παράδοσης καυσίμων στη Ρουμανία.

 Η OMV Petrom ολοκλήρωσε τον εκσυγχρονισμό του τερματικού σταθμού καυσίμων του Arad, του μεγαλύτερου στη Δυτική Ρουμανία και του δεύτερου μεγαλύτερου στην χώρα. Το έργο απαιτούσε επενδύσεις ύψους περίπου 19 εκατομμυρίων ευρώ.

Αποτέλεσμα εικόνας για OMV Petrom

Ο τερματικός σταθμός του Arad έχει χωρητικότητα αποθήκευσης άνω των 32.000 κυβικών μέτρων, που αντιστοιχεί σε πάνω από 550.000 ανακυκλωτές αυτοκινήτων. Το τερματικό αποθήκευσης καλύπτει κυρίως τη ζήτηση καυσίμων στις κομητείες δυτικά της Ρουμανίας – Arad, Bihor, Timis και Hunedoara.

“Με τον εκσυγχρονισμό της αποθήκης καυσίμων του Arad, ολοκληρώσαμε επιτυχώς το πρόγραμμα βελτιστοποίησης για την υποδομή αποθήκευσης καυσίμων μας. Το πρόγραμμα αποσκοπούσε στην συγκέντρωση δραστηριοτήτων σε έξι τερματικά μεγάλου μεγέθους σε ολόκληρη τη χώρα και απαιτούσε επενδύσεις ύψους περίπου 145 εκατομμυρίων ευρώ τα τελευταία 12 χρόνια “, δήλωσε ο Radu Căprău, μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της OMV Petrom που είναι υπεύθυνο για το Downstream Oil.

Ο τερματικός σταθμός, ο οποίος καλύπτει έκταση άνω των 50.000 τετραγωνικών μέτρων, είναι εξοπλισμένος με 5 δεξαμενές καυσίμων που εκσυγχρονίστηκαν. Στο πλαίσιο του έργου υλοποιήθηκαν σύγχρονες τεχνολογίες, όπως αυτοματοποιημένη διαχείριση και αυτοματοποιημένες παραδόσεις καυσίμων, καθώς και τα καλύτερα διαθέσιμα συστήματα πυροπροστασίας και μείωσης των περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!