Skip to main content
| Notaka

“Ελβετία: Το τεχνικό τεύχος άφησε 100 σταθμούς Coop χωρίς καύσιμα”.

 Οι οδηγοί δεν μπόρεσαν να ενεργοποιήσουν τις αντλίες στις εγκαταστάσεις της Coop λόγω ελαττωματικού νέου συστήματος που εισήχθη την Παρασκευή.

Εικόνα του σούπερ μάρκετ Coop στη Ζυρίχη της Ελβετίας

Ένα τεχνικό ζήτημα που άφησε περίπου 100 σταθμούς Coop στην Ελβετία που δεν μπορούν να παράσχουν καύσιμα για μεγάλο μέρος της περασμένης Παρασκευής, αναφέρει ο Tagblatt . 

Από το πρωί της Παρασκευής, οι μισές από τις εγκαταστάσεις της Coop στην Ελβετία δεν μπορούσαν να διανέμουν καύσιμα λόγω της εισαγωγής ενός νέου συστήματος. Λίγο μετά τις 5 μ.μ., ο έμπορος λιανικής πώλησης καυσίμων ανακοίνωσε ότι “ο ανεφοδιασμός σε όλους τους σταθμούς ανεφοδιασμού Coop είναι πάλι εφικτός”.

Το σύστημα είχε ήδη προκαλέσει δυσκολίες κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής φάσης, αλλά το ζήτημα εξακολουθούσε να προκαλεί έκπληξη την ΑΜΚ.

“Αυτή τη στιγμή έχουμε τεχνικά προβλήματα σε διάφορους σταθμούς ανεφοδιασμού για να ενεργοποιήσουμε τις αντλίες καυσίμου και επηρεάζει ένα μεγάλο μέρος του δικτύου πρατηρίων καυσίμων μας”, δήλωσε ο εκπρόσωπος της Coop Mineralöl AG Sabine Schenker στο St. Galler Tagblatt.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!