Skip to main content
| Notaka

“Ιταλία: ABL, συμφωνία με την Elpo για την εγκατάσταση σταθμών φόρτισης EV στην Ιταλία”.

 Η γερμανική εταιρεία ABL εισέρχεται στην ιταλική αγορά προσφέροντας λύσεις χρέωσης για ηλεκτρική κινητικότητα, ως αποτέλεσμα μιας συμφωνίας αποκλειστικής διανομής που υπογράφηκε με την ιταλική εταιρεία Elpo.

Ιταλία: ABL, συμφωνία με την Elpo για την εγκατάσταση σταθμών φόρτισης EV στην Ιταλία

Η ABL, ειδικευμένη σε ηλεκτροτεχνικά συστήματα με χαμηλή περιβαλλοντική επίπτωση, θα δημιουργήσει ένα ευρύ δίκτυο διανομέων και πιστοποιημένων εγκαταστάσεων, καθώς και μια αποθήκη προϊόντων και αξεσουάρ έτοιμων να παραδοθεί σε όλη την Ιταλία.

“Σε εθνικό επίπεδο, το eMobility έχει ενδιαφέρον ενδιαφέρον, επιβεβαιωμένο από τον αριθμό των εγγραφών ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Αυτό που λείπει στην Ιταλία, ωστόσο, είναι ένα δίκτυο αφιερωμένο στην πράσινη κινητικότητα με ορισμένους σταθμούς φόρτισης, δημόσιους και ιδιωτικούς», σχόλια Robert Pohlin, Πρόεδρος της Elpo.

Η ABL έχει αναπτύξει μια πλήρη σειρά σταθμών φόρτισης τελευταίας γενιάς για κάθε πελάτη: ιδιώτες, τριτογενή τομέα, βιομηχανία και για δημόσιους και ημικυκλικούς χρήστες, όπως καταλύματα, εμπορικά κέντρα και οργανισμούς που επιθυμούν να προσφέρουν αυτή την πρόσθετη υπηρεσία τους πελάτες τους.

Ορισμένες από τις λύσεις ABL (μοντέλα eMH1, eMH2 και eMH3) παρέχουν πρόσβαση στα φορολογικά κίνητρα που προβλέπει ο νόμος περί προϋπολογισμού 2019 για την ενθάρρυνση της χρήσης αυτοκινήτων με χαμηλό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.

Η Elpo έχει επίσης υπογράψει μια συνεργασία με την evWay για την ενοποίηση υπηρεσιών back-end και front-end που είναι αφιερωμένες στη διαχείριση λύσεων επαναφόρτισης και πληρωμών μέσω μιας πλατφόρμας ad hoc, η οποία μπορεί επίσης να προσπελαστεί από κινητά τηλέφωνα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!