Skip to main content
| Notaka

“Νέα αύξηση σο πετρέλαιο λόγω Σαουδικής Αραβίας και ΗΠΑ”.

 ÎÎ­Î± αύξηση σο πετρέλαιο λόγω Σαουδικής Αραβίας και ΗΠΑ

Οι τιμές του πετρελαίου αυξάνονται σήμερα στις ασιατικές αγορές, υποστηριζόμενες από την μείωση των εξαγωγών από την Σαουδική Αραβία, αλλά και την μείωση του αριθμού των πετρελαϊκών γεωτρήσεων στις ΗΠΑ.

Οι τιμές του προθεσμιακού συμβολαίου πετρελαίου διεθνούς προέλευσης τύπου μπρεντ παράδοσης Ιουνίου καταγράφηκαν στα 72 δολάρια το βαρέλι, αυξημένες κατά 0,54% ή 39 σεντς.

Οι τιμές του προθεσμαικού συμβολαίου του αμερικανικού αργού παράδοσης Μαΐου, αυξήθηκαν κατά 0,38% ή 24 σεντς στα 64 δολάρια το βαρέλι.

Σε κάθε περίπτωση τα κέρδη συγκρατήθηκαν σε ένα στενό εύρος λόγω της ενίσχυσης του δολαρίου και της μέτριας απόδοσης των  ετοχών.

Οι εξαγωγές αργού πετρελαίου της Σαουδικής Αραβίας μειώθηκαν κατά 277.000 βαρέλια ημερησίως μόλις κάτω από 7 εκατομμύρια ημερησίως τον Φεβρουάριο σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα.

Στις ΗΠΑ τα αποθέματα αργού, βενζίνης και διυλισμένου πετρελαίου μειώθηκαν την περασμένη εβδομάδα, με τα αποθέματα αργού να καταγράφουν μια απροσδόκητη πτώση για πρώτη φορά μετά απο τέσσερις εβδομάδες, γεγονός που βοήθησε στη στήριξη των τιμών.

newmoney.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!