Skip to main content
| Notaka

“Πήγε να βάλει βενζίνη καπνίζοντας τσιγάρο μέσα στο αυτοκίνητο και… βρήκε τη Νέμεση του”.

 

Η μεγαλύτερη πινακίδα που υπάρχει στα πρατήρια βενζίνης, όταν πάει κάποιος να γεμίσει το αυτοκίνητο του, γράφει «Σβήστε το τσιγάρο σας».

Στην πόλη Ζχεζγιάνγκ στην Κίνα ένας όδηγός όμως φαίνεται πως δεν έλαβε στα σοβαρά την πινακίδα αυτή αλλά ούτε και τις νουθεσίες του υπαλλήλου του πρατηρίου βενζίνης και την πλήρωσε ακριβά. Με ανοιχτό παράθυρο και καπνίζοντας, ο οδηγός ζήτησε να του βάλουν βενζίνη. Ο υπάλληλος τον παρακάλεσε ευγενικά στην αρχή να σβήσει το τσιγάρο του. Ο οδηγός τον αγνόησε επιδεικτικά. Και δεύτερη φορά ο υπάλληλος του ζήτησε να σβήσει το τσιγάρο γιατί είναι επικίνδυνο. Αλλά και πάλι ο οδηγός τον αγνόησε και συνέχισε να καπνίζει. Τότε ο υπάλληλος πηγαίνει φέρνει έναν πυροσβεστήρα και ρίχνει τον αφρό κατάσβεσης μέσα από το ανοιχτό παράθυρο στο πρόσωπο του οδηγού. Εκείνος βγαίνει για να ζητήσει εξηγήσεις και πάλι όμως ο υπάλληλος του ξανααδειάζει τον υπόλοιπο αφρό στο πρόσωπο.

Ο οδηγός έξαλλος κατευθύνεται προς τη διεύθυνση του πρατηρίου για να καταγγείλει τον υπάλληλο.

Και όμως το βίντεο που καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας δικαιώνει 100% τον υπάλληλο ο οποίος μάλιστα πήρε εύφημο μνεία από τις αρχές της πόλης για την προσήλωση του στους νόμους.

ellada.press

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!