Skip to main content
| Notaka

“OMV και Gubkin Ρωσικό κρατικό πανεπιστήμιο πετρελαίου και φυσικού αερίου αναπτύσσουν συνεργασία”.

 

Αποτέλεσμα εικόνας για omv

OMV και Gubkin Το ρωσικό κρατικό πανεπιστήμιο πετρελαίου και φυσικού αερίου υπογράφει μνημόνιο συμφωνίας για περαιτέρω επιστημονική, τεχνική και ακαδημαϊκή συνεργασία. 

Το έγγραφο υπογράφηκε από τον Johann Pleininger, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της OMV Upstream και αναπληρωτή πρόεδρο του εκτελεστικού συμβουλίου και τον καθηγητή Victor Martynov, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Gazprom και πρεσβευτής του Gubkin, Ρωσικό κρατικό πανεπιστήμιο πετρελαίου και φυσικού αερίου. 

Η συμφωνία αντιμετωπίζει την πιθανή εφαρμογή κοινών εκπαιδευτικών και ερευνητικών προγραμμάτων και  διοργάνωση διαφόρων εκπαιδευτικών  σεμιναρίων, εργαστηρίων και άλλων εκδηλώσεων για τη σχολή, τους εργαζόμενους και τους ειδικούς των εταίρων στον τομέα του πετρελαίου και του φυσικού αερίου.

“Στην εποχή της τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης, η ανάπτυξη κάθε βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένου του πετρελαίου και του φυσικού αερίου, είναι δυνατή μόνο σε στενή συνεργασία μεταξύ επιχειρήσεων και μεγάλων εκπαιδευτικών, επιστημονικών και τεχνικών κέντρων. Χαίρομαι που έχουμε έναν τέτοιο εταίρο στη Ρωσία, με τη μορφή του Πανεπιστημίου Gubkin, με τον οποίο έχουμε ήδη συνδέσεις που επανέρχονται αρκετά χρόνια με κοινά επιστημονικά, τεχνολογικά και εκπαιδευτικά προγράμματα », δήλωσε ο Johann Pleininger.

“Η ανάπτυξη διεθνούς συνεργασίας αποτελεί σημαντικό μέρος της επιστημονικής και εκπαιδευτικής διαδικασίας για οποιοδήποτε πανεπιστήμιο. Συνεργαζόμαστε με την OMV από το 2016. Με την πάροδο των ετών ξεκινήσαμε πολλά ερευνητικά έργα και ένα διδακτικό πρόγραμμα με ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια στην Αυστρία – Montanuniversität Leoben. Είμαι βέβαιος ότι στο μέλλον θα έχουμε ακόμα πιο ενδιαφέροντα κοινά έργα που θα συμβάλουν στην επιτυχία της βιομηχανίας πετρελαίου και φυσικού αερίου καθώς και στην ενίσχυση των επιστημονικών, τεχνικών και ακαδημαϊκών διασυνδέσεων μεταξύ Ρωσίας και Αυστρίας », δήλωσε ο Βίκτορ Μάρτινοφ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!