Skip to main content
| Notaka

14:08 “Η αγορά εφοδιασμού με πετρέλαιο / ισορροπία ζήτησης είναι εύθραυστη – Ιράν”.

 

Η ισορροπία μεταξύ προσφοράς και ζήτησης στην αγορά πετρελαίου είναι εύθραυστη, δήλωσε τη Δευτέρα ο Ιρανή υπουργός Πετρελαίου Bijan Zangeneh, καθώς κάλεσε τους παραγωγούς ακατέργαστου πετρελαίου να είναι προσεκτικοί για τα προβλήματα που προκαλούν οι αμερικανικές κυρώσεις.

Η αγορά εφοδιασμού με πετρέλαιο / ισορροπία ζήτησης είναι εύθραυστη - Ιράν

Σύμφωνα με το Reuters, οι τιμές του πετρελαίου υποστηρίζονται από αμερικανικές κυρώσεις για το Ιράν και τη Βενεζουέλα, μαζί με εθελοντικές περικοπές εφοδιασμού από τον Οργανισμό των χωρών εξαγωγής πετρελαίου και άλλους σημαντικούς παραγωγούς.

“Η αγορά πετρελαίου βρίσκεται σε εύθραυστη κατάσταση λόγω του ισοζυγίου προσφοράς και ζήτησης, οπότε οι παραγωγοί πετρελαίου θα πρέπει να προσέχουν για τυχόν προβλήματα στην αγορά πετρελαίου, κυρίως λόγω των αμερικανικών μέτρων κατά των μεγάλων παραγωγών πετρελαίου”, ανέφερε ο κ. Zangeneh, όπως ανέφερε η IRNA κατά την άφιξή του στη Μόσχα, ανέφερε το Reuters.

Ταξίδευε στη Μόσχα για να συζητήσει την αγορά πετρελαίου με τον Ρώσο ομόλογό του Ρώσο υπουργό Ενέργειας Αλέξανδρος Νόβακ, ανέφερε το Reuters.

Ο κ. Zangeneh είπε: “Η Ρωσία είναι ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς πετρελαίου στον κόσμο και είμαστε σε μια κατάσταση που θεωρήσαμε ότι είναι απαραίτητο να συζητήσουμε την αγορά πετρελαίου με τους Ρώσους φίλους μας”.

shana.ir

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!