Skip to main content
| Notaka

15:48 “Οι κάρτες καυσίμων UTA θα γίνονται δεκτές σε 1.200 πρατήρια καυσίμων της Carrefour στη Γαλλία”.

 Το ευρωπαϊκό δίκτυο καρτών καυσίμων παρέχει ήδη πρόσβαση σε σχεδόν 50.000 σταθμούς σε όλη την Ευρώπη.

Οι κάρτες καυσίμων UTA θα γίνονται δεκτές σε 1.200 πρατήρια καυσίμων της Carrefour στη Γαλλία

Ο κορυφαίος πάροχος καρτών καυσίμων, η UTA έχει υπογράψει μια συμφωνία για την αποδοχή των καρτών καυσίμων σε όλους τους σταθμούς καυσίμων της Carrefour στη Γαλλία.

Περισσότεροι από 500 σταθμοί Carrefour είναι ήδη τεχνικά εξοπλισμένοι για να δέχονται κάρτες UTA. Οι κάρτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε αυτόματους διανομείς καυσίμων για παροχή 24 ωρών.

Λόγω αυτής της νέας συνεργασίας με την Carrefour, οι κάρτες καυσίμων UTA παρέχουν πλέον πρόσβαση στο μεγαλύτερο δίκτυο σταθμών χαμηλού κόστους στη Γαλλία με περισσότερους από 1.750 σταθμούς.

“Αυτή η νέα εταιρική σχέση είναι σύμφωνη με την επιθυμία μας να διευκολύνουμε την κινητικότητα των πελατών μας παντού στη Γαλλία και την Ευρώπη. Αντιμέτωποι με την αύξηση των τιμών των καυσίμων στη Γαλλία το 2018, οι πελάτες μας θα επωφεληθούν από μια ευρεία επιλογή σταθμών χαμηλού κόστους και πυκνό δίκτυο σταθμών στο έδαφος », εξήγησε ο Christian Wittmer, διευθυντής της UTA France.

Οι κάρτες UTA παρέχουν πρόσβαση σε ένα δίκτυο πολλαπλών σημάτων που αποτελείται από σχεδόν 50.000 πρατήρια καυσίμων σε 37 ευρωπαϊκές χώρες. Η UTA είναι θυγατρική της Edenred.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!