Skip to main content
| Notaka

15:21 “Οντάριο για να επιτρέψει κινητά τηλέφωνα στα βενζινάδικα μετά την πρόσφατη έκθεση”.

 Νέα μελέτη διαπιστώνει ότι οι πιθανότητες ανάφλεξης είναι 1 στα 10 δισεκατομμύρια.

Οντάριο για να επιτρέψει κινητά τηλέφωνα στα βενζινάδικα μετά την πρόσφατη έκθεση

Ο ρυθμιστής ασφαλείας του Οντάριο αναφέρει ότι θα επιτρέψει κινητά τηλέφωνα στα πρατήρια καυσίμων μετά από νέα έκθεση που διορθώνει τη μακροχρόνια παραδοχή ότι δημιουργούν κίνδυνο πυρκαγιάς στην αντλία, αναφέρει η CBC.

Η ανάλυση από την αμερικανική εταιρεία συμβούλων μηχανικών BakerRisk διαπίστωσε ότι υπάρχει “μία πιθανότητα στα 10 δισεκατομμύρια” ότι ένα κινητό τηλέφωνο θα μπορούσε να ανάψει ατμούς αερίου κατά τη διάρκεια του ανεφοδιασμού.

Το Τεχνικό Πρότυπο και η Αρχή Ασφάλειας (TSSA) θα αφήσει τώρα τους ανθρώπους να χρησιμοποιούν κινητά τηλέφωνα για να πληρώνουν για το φυσικό αέριο σε διανομείς στο Οντάριο.

“Υπάρχει πολύ μικρή πιθανότητα τα κινητά τηλέφωνα να είναι σε θέση να αναφλέξουν ακόμη και ένα ιδανικό εύφλεκτο μίγμα αερίων στον αέρα”, δήλωσε ο BakerRisk στην έκθεσή του. “Δεν έχουν αναφερθεί πυρκαγιές στα βενζινάδικα που να αποδίδονται στην ανάφλεξη κινητών τηλεφώνων τα τελευταία 20 χρόνια”.

Οι πελάτες της αντλίας θα πρέπει να επικεντρωθούν στο έργο ανεφοδιασμού στο χέρι και να μην χρησιμοποιούν το κινητό τηλέφωνο για να αποσπούν την προσοχή, σύμφωνα με την TSSA.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!